Πρωτοποριακό σεμινάριο φωτοβολταϊκών από την TUV HELLAS

O Οργανισμός  TUV HELLAS με πολυετή και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε συνεργασία με τον  Εκπαιδευτικό Όμιλο INTERGRAPHICS διοργανώνει το σεμινάριο:

"Oλιστική Προσέγγιση Σχεδίασης & Εγκατάστασης Φ/Β Σταθμού στην Πράξη σε Κατοικίες-Βιομηχανίες & Πάρκα"

Τα κύρια χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το σεμινάριο είναι τα εξής:

-Είναι το Μοναδικό που παρουσιάζει τεχνικές σχεδίασης & εγκατάστασης Φ/Β συστημάτων σε Οικίες-Βιομηχανίες & Πάρκα
-Είναι το Μοναδικό στο οποίο γίνεται επίδειξη & σύνδεση πραγματικών Φ/Μ μονάδων
-Είναι το Μοναδικό με Case Study σχεδιασμού Φ/Β Σταθμού Οικίας από τους συμμετέχοντες
-Είναι το Μοναδικό με επισκέψεις-ξεναγήσεις σε εν λειτουργία Φ/Β σταθμούς Οικίας
Επίγειου Πάρκου & Βιομηχανικής Στέγης.

Σκοπός:

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται για τη μελέτη, σχεδίαση, εγκατάσταση, συντήρηση, επίβλεψη και τη βιωσιμότητα της επένδυσης Φ/Β συστημάτων μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μηχανικούς ΤΕΙ & ΑΕΙ όλων των ειδικοτήτων, ηλεκτρολόγους και εγκαταστάστες καθώς και υποψήφιους επενδυτές με γνώσεις ηλεκτρολογίας, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν λεπτομερή και ολοκληρωμένη γνώση στις εγκαταστάσεις Φ/Β συστημάτων σε στέγες και δώματα οικιών και βιομηχανιών και επίγειων πάρκων.

Περιγραφή:

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει μία ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική προσέγγιση και κατάρτιση στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση Φ/Β συστημάτων σε οικίες, βιομηχανικές στέγες και επίγεια πάρκα, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις σχετικές παραμέτρους και τεχνικές. Επίσης, παρουσιάζονται όλα τα σημαντικά σημεία που σχετίζονται με την επιθεώρηση, πιστοποίηση & συντήρηση των Φ/Β συστημάτων καθώς και την ανάλυση βιωσιμότητας της επένδυσης. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με την επίδειξη κατασκευής –μοντάρισμα εγκατάστασης ενός Φ/Β συστήματος με πραγματικά υλικά, το σχεδιασμό-μελέτη από τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο ενός Φ/Β συστήματος για οικιακή στέγη και την επίσκεψη-ξενάγηση σε στημένες εγκαταστάσεις Φ/Β σταθμών οικιακής στέγης, βιομηχανικής στέγης και επίγειου πάρκου.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 29-30 Ιουνίου 2012 (κωδ. 91254)

Ώρες Διεξαγωγής: 29/06: 17:00-22:30, 30/06: 09:30-20:00

Κόστος:  500 € (*)

(Στην τιμή περιλαμβάνεται: Βεβαίωση Παρακολούθησης TUV HELLAS, coffee breaks και ελαφρύ γεύμα)

(*) Παρέχονται ειδικές προνομιακές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρείες που έχουν πιστοποιητικά από την TUV HELLAS, πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρεία, φοιτητές, ανέργους, μέλη Συνδέσμων/ Ινστιτούτων και Ενώσεων).

Εισηγητής: Γεώργιος Κραββαρίτης

Τι Περιλαμβάνει το Σεμινάριο:
Παρουσίαση σε PowerPoint, Case studies, συναρμολόγηση Φ/Β σταθμού, φωτογραφίες & Video, σημειώσεις σε CD, επισκέψεις-ξεναγήσεις σε Φ/Β σταθμούς

Συμπληρωματικά στοιχεία:

* Αποστολή των αιτήσεων, το αργότερο πέντε (5) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Την αίτηση μπορείτε να τη βρείτε και ηλεκτρονικά στο site μας: //www.tuv-nord.com/gr/el/application-form-535.htm

* Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα: Στουρνάρη 49, 106 82 (Πολυτεχνείο). 2. Η TUV HELLAS και η INTERGRAPHICS διατηρούν το δικαίωμα για αναβολή ή ακύρωση καθώς και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής των σεμιναρίων και των εισηγητών.

* Το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου μπορεί να καλυφθεί από το λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,45%) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη κάθε σεμιναρίου

Χορηγοί Εξοπλισμού:

- IBC SOLAR

- KAΥΚΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας:                      Τηλ. 210-6561681, fax. 210-6528025
e-mail: training@tuvhellas.gr

Υπεύθ. Επικοινωνίας: κα Κονδυλία Κοντογιάννη