Λάβε μέρος στο Διαγωνισμό Αγροτικής Καινοτομίας “FutureAgroChallenge”

Οι καλύτερες ιδέες καινοτομούν και στον πρωτογενή τομέα

Λάβε μέρος στο Διαγωνισμό Αγροτικής Καινοτομίας “FutureAgroChallenge

και γίνε εσύ ο πρωτοπόρος της γενιάς σου

Παράταση δηλώσεων συμμετοχής  μέχρι τις 26 Αυγούστου στο //futureagrochallenge.com/

Παράταση δηλώσεων συμμετοχής μέχρι τις 26 Αυγούστου έλαβε ο Διαγωνισμός Future Agro Challenge. Ο διεθνούς φήμης Διαγωνισμός - που έρχεται να αναδείξει και να προωθήσει τους πρωτοπόρους της αγροτικής καινοτομίας στην Ελλάδα και στον κόσμο- έχει γίνει γνωστός για τις ευκαιρίες που προσφέρει στη νέα γενιά των αγροτών που προσδίδουν στο αντικείμενο τους και επιχειρηματική διάσταση.

Πρόκειται για την ελληνική πρωτοβουλία των IndustryDisruptorsGameChangers (ID-GC),  πραγματοποιείται σε σαράντα δύο χώρες και απαντάει με δυναμισμό σ’ αυτό που σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη: την εξωστρέφεια και το άνοιγμα των ευκαιριών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Λίγα λόγια για τον Διαγωνισμό:

ΟFutureAgroChallenge, //futureagrochallenge.com/, είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει το όνομα του: ένα παγκόσμιο βήμα ανταλλαγής ιδεών, επιχειρηματικών σχεδίων και επενδυτικών ευκαιριών για την ανάπτυξη μιας  παγκόσμιας κοινότητας εμπειρογνωμόνων, επενδυτών, φορέων και ιδιωτών της αγροτικής καινοτομίας, συνδέοντας την τεχνολογία με την αγροτική ανάπτυξη και με στόχο ένα πιο υγιεινό μοντέλο διαβίωσης.

Ποιοι μπορούν να λάβουν μέρος:

Μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν μια πρωτοποριακή ιδέα στον αγροδιατροφικό τομέα, μία ιδέα που θα μπορούσε να έχει μεσαίας ή μεγάλης κλίμακας εφαρμογή και που θα συνεισφέρει άμεσα ή έμμεσα στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ο Τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων,στο πλαίσιο τωντετραήμερων εκδηλώσεων του DisruptStartup ScaleUP (//www.disrupt2015.com/) με τον ευρηματικό τίτλο “Entrepreneurship Under Siege”, επιχειρώντας δηλαδή σε κατάσταση πολιορκίας,το διάστημα 1- 4 Οκτωβρίου 2015.

Ποιοι είναι οι Industry Disruptors – Game Changers (ID – GC)

Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID – GC), αποτελούν μια πρωτοβουλία που στόχο έχει τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που ενισχύει και προάγει την καινοτομική επιχειρηματικότητα, εστιάζοντας στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια. Μέσω στρατηγικών συνεργασιών με αναγνωρισμένους φορείς στήριξης της επιχειρηματικότητας του εξωτερικού, οι ID-GC προσφέρουν τη δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να ωριμάσουν τις ιδέες τους μέσα από δικτύωση, διαγωνισμούς, εκπαίδευση, χρηματοδότηση, mentorship, και στρατηγικές επικοινωνίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες μιας start-up επιχείρησης. Διαβάστε περισσότερα για τους ID-GC στο www.industrydisruptors.org.