Τεχνολογία-Καινοτομία στην αρτοποιϊα και ζαχαροπλαστική

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων, ανακοινώνει την συμμετοχή της στην 7η  έκθεση ΑΡΤΟΖΥΜΑ Αρτοποϊιας-Ζαχαροπλαστικής, από 26/2-29/2/2016 στις εγκαταστάσεις HELEXPO ΔΕΘ-Θεσσαλλονίκη.

Το Σάββατο 27/2/2016, ώρα 14.00 προγραμματίζει επιστημονική ημερίδα με θέμα: Τεχνολογία-Καινοτομία στην αρτοποιϊα και ζαχαροπλαστική.Παράλληλα όλες τις ημέρες της έκθεσης, στο περίπτερο της ένωσης θα είμαστε εκεί με πολυπληθή εκπροσώπηση ,ώστε να ενημερώσουμε του επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις για τον ρόλο του Τεχνολόγου τροφίμων στην ελληνική αλυσίδα παραγωγής.Την οργάνωση θα αναλάβει το Π.Τ.Βορείου Ελλάδος

Το πρόγραμμα της ημερίδας επισυνάπτεται.

//www.petet.org.gr/pages/?p=3541