ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ OHSAS 18001 ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TUV HELLAS‏

OHSAS 18001/ ΕΛΟΤ 1801- Επιθεωρητής/ Επικεφαλής Επιθεωρητής Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία

( 5ήμερο- Ώρες διεξαγωγής 09:00-19:00,  IRCA Approved)

                  Training

 

Γενικές πληροφορίες:

          Ικανοποιεί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την εγγραφή των ενδιαφερομένων στα Μητρώα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών Ποιότητας των Οργανισμών. Πιστοποιημένο από IRCA σε συνεργασία με IQMS (OHSAS 18001:2007 IRCA Course No. A17139).

          Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας, να σχεδιάζουν και υλοποιούν Προγράμματα Βελτίωσης Υγείας & Ασφάλειας και να επιθεωρούν Συστήματα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας σύμφωνα με τα πρότυπα OHSAS 18001-EΛOT 1801.Το παρόν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνει την πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση σχετικά με το OHSAS 18001 / EΛOT 1801 και τις επιθεωρήσεις των Συστημάτων Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας ως προς το πρότυπο ISO 19011 σε σύντομο χρονικό διάστημα.

          Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο μιας εταιρείας.

 

Περιεχόμενα:

Αρχικά αναλύονται οι απαιτήσεις των προτύπων OHSAS 18001-EΛOT 1801, ενώ στη συνέχεια παρουσιάζονται τεχνικές επιθεώρησης. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης εξομοιώνεται η επιθεώρηση προς πιστοποίηση σε μία υποθετική εταιρεία. Τέλος η 2ωρη γραπτή εξέταση οδηγεί στην απόκτηση εγκεκριμένου πιστοποιητικού από τους εγκυρότερους διεθνείς φορείς πιστοποίησης επαγγελματιών.

 

Απευθύνεται σε

          Υποψήφιους Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας  (ΣΔΥΑ)

          Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΥΑ

          Υπεύθυνους Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας

          Υπευθύνους Τμημάτων

          Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τα Συστήματα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας  (ΣΔΥΑ)

Ημερομηνία διεξαγωγής                                   Εισηγητές

 Αθήνα:                 22-26 Οκτωβρίου  (κωδ. 91276)                                      Έφη Σεϊτανίδου, Νέστορας Παπαρούπας

                                                                                                                                   Διονύσης Βιδάλης, Γιώργος Σφέτσος

Θεσσαλονίκη:   12-16 Νοεμβρίου (κωδ. 91319)

Κόστος                                                                           

700 € + ΦΠΑ 23%          

(Στην τιμή περιλαμβάνεται: Πτυχίο IRCA, coffee breaks και ελαφρύ γεύμα)

 

Συμπληρωματικά στοιχεία:

              Αποστολή των αιτήσεων, το αργότερο πέντε (10) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Την αίτηση μπορείτε να τη βρείτε και ηλεκτρονικά στο site μας: http://www.tuv-nord.com/gr/el/application-form-535.htm

              Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα: ELECTRA PALACE HOTEL (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20). 2. Η TUV HELLAS διατηρεί το δικαίωμα για αναβολή ή ακύρωση καθώς και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής των σεμιναρίων και των εισηγητών.

              Παρέχονται ειδικές προνομιακές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά από TUV HELLAS και πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρία, φοιτητές κ.λ.π.)

              Το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου μπορεί να καλυφθεί από το λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,45%) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΛΑΕΚ γίνεται με αποκλειστική σας ευθύνη και την παροχή κάθε βοήθειας από τη Δ/νση Εκπαίδευσης της  TÜV HELLAS.

              Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται μετά το πέρας αυτών, και οπωσδήποτε πριν την έκδοση πιστοποιητικών ή/ και βεβαιώσεων παρακολούθησης, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου), όπως θα αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα σας εκδοθεί.

              Οι αναφερόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

Δείτε στο http://www.tuv-nord.com/gr

το πλήρες πρόγραμμα του Γ’  Τετραμήνου 2012 της TUV HELLAS