Ο τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας της ΠΕΤΕΤ αναγγέλλει τον πρώτο κύκλο επιστημονικών ημερίδων στο τομέα της τουριστικής βιομηχανίας.
Ξεκινάμε στο Ηράκλειο, με θέμα « Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση » με την φιλοξενία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Αίθουσα Καστελάκη Σάββατο 21/4/2018 , 11.00-18.00 .
Οι τεχνολόγοι τροφίμων μπορούν να συμβάλουν δημιουργικά στην Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων και στον τουρισμό και ξεκινούν μια τέτοια πρωτοβουλία στην πιο εμβληματική για τον τουρισμό Ελληνική Γή, την Κρήτη.