«Οι προοπτικές ανάπτυξης της ελληνοκινεζικής συνεργασίας »

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης φέτος 40 χρόνων από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας Κίνας το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο διοργανώνει ημερίδα η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Κινεζικής Πρεσβείας διάρκειας 2 ωρών στα πλαίσια της διοργάνωσης του Πολυσυνεδρίου Money Show 2012, (διοργάνωση στην οποία το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο έχει δώσει την αιγίδα του) την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 έως 21:00 με θέμα: «Οι προοπτικές ανάπτυξης της ελληνοκινεζικής συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Athens Hilton (Αίθουσα «Εσπερίδες»).

Στην ημερίδα ομιλητές θα είναι ο Εξοχότατος Πρέσβης της Λ.Δ. της Κίνας κ. Du Qiwen, o Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης, ο κ. Γιάννης Μπακαλάκης πρόεδρος των Geo Routes, o κ. Άγγελος Βλάχος σύμβουλος σε θέματα κινεζικού τουρισμού και ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρεάδης. Έχουν, επίσης, προσκληθεί ως ομιλητές οι Υπουργοί Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κος Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το περιοδικό «Τουριστική Αγορά».

Εφόσον ενδιαφέρεσθε να συμμετάσχετε παρακαλούμε, όπως αποστείλετε συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου           210 3629445 ή να στείλετε e - mail: info@chinese-chamber.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη.