Εκδήλωση γευσιγνωσίας / γνωριμίας με Έλληνες παραγωγούς

Το botilia.gr έχει πλέον καθιερωθεί ως ο νέος, μοναδικός τρόπος να δοκιμάζει κανείς στο σπίτι του εκπληκτικά, αυστηρά επιλεγμένα, δυσεύρετα και συχνά συλλεκτικά κρασιά του Ελληνικού αμπελώνα. Στο www.botilia.gr  ο επισκέπτης θα βρει κορυφαία ελληνικά κρασιά, διαθέσιμα για λίγες μόνο μέρες σε τιμές οινοποιείου. Οι επιλογές υπογράφονται από την ομάδα του botilia.gr που αποτελείται από γευσιγνώστες, οινολόγους και χημικούς κρασιού. Κάθε επιλεγμένο κρασί είναι διαθέσιμο για λίγες μόνο μέρες και σε πολύ περιορισμένη ποσότητα που εξαντλείται, κάποιες φορές μέσα σε λίγες μόνο ώρες.


Οι επιλογές του botilia.gr, μετά την παρουσία τους στο διαδίκτυο, τώρα συναντώνται σε bar και εστιατόρια με «χαρακτήρα»! Αναζητήστε τη σήμανση που δηλώνει ότι τη λίστα κρασιών έχει εμπνευστεί, σχεδιάσει και επιλέξει η ομάδα του botilia.gr.
Πρώτη μας στάση στο ‘’Bootleg’’. (Διεύθυνση: Φανερωμένης 8, Χολαργός, Τηλ: 210 6511288)
Σας περιμένουμε την Τρίτη 30/4/2013 στις 20:00, να μοιραστούμε την εμπειρία της γευσιγνωσίας, να συναντήσουμε Έλληνες παραγωγούς με μεράκι και προοπτική και να γευτούμε μαζί τους εξαιρετικά ελληνικά κρασιά, σε ένα ζεστό, ατμοσφαιρικό χώρο, σχεδιασμένο από ανθρώπους που πιστεύουν στην σημασία της «ΕΠΙΛΟΓΗΣ».
Μαζί μας θα είναι οι : Κτήμα Αργυρίου, Ιδαία Οινοποιητική, Κτήμα Χαριτάτου, Κτήμα Παπαργυρίου.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στο //www.botilia.gr/el-gr/winetasting_rsvp

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Άγγελος Δαμουλιάνος,   τηλ: 210 6835520 /
email: info@botilia.gr