16η έκθεση ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Ο Δήμος Επιδαύρου ανακοινώνει τη διοργάνωση της 16ης έκθεσης ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ «Προϊόντα – Τουρισμός – Πολιτισμός» η οποία πραγματοποιείται από 5 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2013 στην Λιμάνι Αρχαίας Επιδαύρου.

Στην Έκθεση παρουσιάζονται τα παραδοσιακά προϊόντα παραγωγής Πελοποννήσου, μέσω επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προβάλλεται ο Πολιτισμός μέσω Παράλληλων Μουσικοχορευτικών Εκδηλώσεων από Συλλόγους Πελοποννησίων και προωθείται ο Τουρισμός – Αγροτουρισμός, που προσφέρει ο τόπος, μέσω Ημερίδων και παράλληλων Εκδηλώσεων σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος.

Φέτος ο στόχος για αναβάθμιση της έκθεσης φέτος επιτυγχάνεται τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Σκοπός είναι η ανάπτυξη της δομής της έκθεσης με εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό αλλά και με νέους και περισσότερους εκθέτες από όλη την Πελοπόννησο.

Συνδιοργανώτρια της έκθεσης είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η έκθεση λειτουργεί κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή από τις 18.00 έως τις 24.00 και την τελευταία εβδομάδα από τις 10.00 πρωί έως 24.00.

Μπορείτε να βρείτε εδώ τη δήλωση συμμετοχής.