Δωρεάν συμμετοχή επιχειρήσεων, πολιτών και φορέων από τον χώρο της αγροτικής βιοοικονομίας στο ευρωπαϊκό Circular Bioeconomy Challenge

Η συμμετοχή προβλέπει πολλές ευκαιρίες δικτύωσης και ανάδειξης ιδεών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αν είσαι ερευνητής/ια, επιχειρηματίας, φοιτητής/ια, νεοφυής επιχείρηση, επαγγελματίας, πολίτης και έχεις κάποια καινοτόμο λύση βιο-οικονομίας που μπορείς να αναπτύξεις αξιοποιώντας υπάρχουσες ή πολλά υποσχόμενες τεχνολογίες και να εφαρμόσεις σε μια αγροτική περιοχή δήλωσε συμμετοχή στο Circular Bioeconomy Challenge.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου BioRural, όπου η incommon (ΑΜΚΕ που προωθεί την εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας σε συνεργασία με πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις) συμμετέχει μαζί με άλλους 18 οργανισμούς από 14 χώρες της Ευρώπης.

Βρες όσα κοινά ενδιαφέροντα έχεις με άλλους ερευνητές, τεχνικούς, φοιτητές ή φορείς, ταξίδεψε τη λύση σου μακριά και κάνε τη διαφορά αφήνοντας ένα θετικό αποτύπωμα στον τομέα της αγροτικής-βιοοικονομίας.

Η συμμετοχή προβλέπει πολλές ευκαιρίες δικτύωσης και ανάδειξης ιδεών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ οι τρεις νικητές/ιες θα λάβουν έπαθλα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες και τρόπους συμμετοχής εδώ

Eπίσημη γλώσσα συμμετοχής τα αγγλικά.

 

Η ανοιχτή πρόσκληση για τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης ισχύει μέχρι 28 Ιουλίου 2024 (23:59ℎ – 𝐶𝐸𝑇).