Διαγωνισμός της ΔΕΗ για φωτοβολταϊκά

 

Στην τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στις στέγες τεσσάρων κτιρίων της, στις περιοχές Ελευσίνας, Πειραιά, Κορωπίου και Αμαρουσίου, προχωρεί η ΔΕΗ μέσω της θυγατρικής ΔΕΗ Ανανεώσιμες, η οποία δημοσίευσε πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές της προκήρυξης, ο εξοπλισμός θα παραδοθεί εντός ενός μηνός από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, ενώ η παράδοση θα γίνει ξεχωριστά για κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στη σχετική τεχνική περιγραφή καθώς και στα υποδείγματα πίνακα διαστασιολόγησης, υπεύθυνων δηλώσεων και εγγυητικής επιστολής συμμετοχής μέσω διαδικτύου (www.ppcr.gr). Μπορούν επίσης να παραλάβουν τα στοιχεία αυτά από τα γραφεία της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, οδός Καποδιστρίου 3, Αγ. Παρασκευή.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι η απόδειξη της εμπειρίας αναφορικά με την προμήθεια φωτοβολταϊκών πλαισίων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους έως την Παρασκευή 22η Ιουνίου 2012 και ώρα 14:00.