Η εταιρεία Φάρμα Τσέλλος Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο της αγροκτηνοτροφίας για πάνω από 50 χρόνια. Βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Σφίγγα, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Θήβα στο χωριό Βάγια. Σε μία έκταση περίπου 700 στεμμάτων υπάρχουν τα κτήματα και οι σταβλικές εγκαταστάσεις της οικογένειας Τσέλλου.
Στα κτήματα παράγονται ζωοτροφές υψηλής διατροφικής αξίας που προορίζονται για τα ζώα (μηδική, βίκος, μπιζέλι κτηνοτροφικό, τριτικάλε, βρώμη, κριθάρι, σόργο, καλαμπόκι). Στόχος της διατροφής είναι να εφοδιάσει τα ζώα με όλα εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που εξασφαλίζουν την υγεία και τη παραγωγικότητα των ζώων, καθώς επίσης και να βελτιώσει τη ποιότητα των προϊόντων που παράγουν τα ζώα(γάλα, κρέας).
Στον στάβλο σταβλίζονται περίπου 250 διαλεγμένα χιώτικα πρόβατα. Το γάλα συλλέγεται καθημερινά και μεταφέρεται στο εργαστήριο με «ευλάβεια» για την παραγωγή των προϊόντων της οικογένειας.
Το εργαστήριο βρίσκεται στα Βάγια Βοιωτίας και έχει δυναμικότητα 300 λίτρων ημερησίως. Εκεί βάζει όλο το μεράκι της η οικογένεια, ώστε τα προϊόντα που θα βγουν στη αγορά να είναι ποιοτικά και διαφορετικά.
Στόχος τους είναι να δοκιμάσει ο καταναλωτής τις παλιές ξεχασμένες γεύσεις, που έχουν χαθεί εδώ και πολλά χρόνια, φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι αλλά πάνω από όλα ποιοτικές.
Τα προϊόντα που παράγει η Φάρμα Τσέλλος είναι το παραδοσιακό γιαούρτι με πέτσα, δροσερό και κρεμώδες. Γιαούρτι σακούλας. Φέτα «χωριάτικη», ημίσκληρη και πιπεράτη. Ανθότυρο, ξηρή μυζήθρα, τυρί για σαγανάκι και τέλος το Γκερμέζ. Το Γκερμέζ είναι ένα παλιό αρβανίτικο τυρί που η συνταγή του χάνεται στα βάθη των αιώνων, που διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά . Δροσερό, λευκό, υπόξινο, με πλούσια γεύση αλλά παράλληλα με λίγα λιπαρά και με 1% αλάτι, είναι κατάλληλο για δίαιτα και ισορροπημένη διατροφή αφού δεν την επιβαρύνει με επιπλέον κορεσμένα λιπαρά. Τέλος παράγει κρέμα και ρυζόγαλο.
Όλα τα προϊόντα της οικογένειας Τσέλλου είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από φρέσκο πρόβειο ποιοτικό γάλα.