Τα χαμηλότερα ποσοστά αυτάρκειας της χώρας σε κτηνοτροφικά προϊόντα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, καταγράφονται στο βόειο κρέας (17,5%), στο χοιρινό (27%) και στο αγελαδινό γάλα (45%). Υψηλότερη αυτάρκεια παρατηρείται στα αβγά (95%), στα πουλερικά (85%) και στο αιγοπρόβειο γάλα (85%) και κρέας (76%).
Παρόν & Μέλλον της κτηνοτροφίας
UPDATE: 09/09/2016 1:04
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις
22 Ιουλίου 2024, 16:11
Χαρακόπουλος: “Παράθυρο” ενισχύσεων για ακαρπία και καρπόπτωση
22 Ιουλίου 2024, 15:44
Το "Φράγμα Μεσοχώρας Τρικάλων" και η κακοκαιρία "Daniel""
22 Ιουλίου 2024, 15:18