Παράταση στην υποβολή των αιτήσεων για εκμίσθωση εκτάσεων του Δημοσίου

ΣΕΡΡΕΣ.«Εκμίσθωση εκτάσεων του Δημοσίου σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ή ανέργους σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 14 εδάφιο γ του Ν. 4235/2014 (μεταβατική διάταξη για προσωρινή καλλιέργεια)»
 

ΣΧΕΤΙΚΟ : Τα με αριθ. πρωτ. 7701/2014 και 14760/2014 έγγραφά μας .Σύμφωνα με τα ως άνω σχετικά, τα οποία αφορούσαν στην μεταβατική διάταξη του άρθρου 37 του ν. 4235/2014 (ΦΕΚ32Α/2014), βάσει του οποίου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι εκμίσθωναν αγροτικά ακίνητα σύμφωνα με την ΠΥΣ 95/75 (προσωρινή καλλιέργεια) και είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ή άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού να καταθέσουν, εφόσον το επιθυμούν, αίτηση (είτε αυτοπροσώπως είτε κατόπιν εξουσιοδότησης με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής) για συμμετοχή στη διαδικασία, έως και την 30-7-2014, στην Δ/ση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Σερρών, Τέρμα Ομόνοιας, Σέρρες.

Σε συνέχεια της παραπάνω ανακοίνωσης και λαμβάνοντας υπόψη την πληθώρα των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί αλλά και το ενδιαφέρον πολλών αγροτών αλλά και ανέργων να συμμετέχουν στην ως άνω διαδικασία, δίνεται παράταση στην υποβολή των αιτήσεων και ως εκ τούτου παρακαλούνται όλοι οι δικαιούχοι να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας έως τις 14-8-2014 (τελική ημερομηνία) για την υποβολή της σχετικής αίτησης .

Οι Δήμοι, στους οποίους απευθύνεται το παρόν, παρακαλούνται να ενημερώσουν τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες της περιοχής τους άμεσα και με κάθε πρόσφορο μέσον έτσι ώστε να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι καθώς και να μεριμνήσουν για την ανάρτηση του παρόντος στα Γραφεία των Κοινοτήτων, επιστρέφοντάς μας τα σχετικά αποδεικτικά.