Γ.Γιακουμάτος:ανάληψη πρωτοβουλιών από κάθε επιχείρηση για την τιμή του γάλακτος

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των φορέων της αγοράς γάλακτος για το μερίδιο της συνεισφοράς τους, στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός και ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή Γεώργιος Στεργίου τόνισαν ότι θεωρούν αυτονόητη την ανάληψη πρωτοβουλιών από κάθε επιχείρηση (παραγωγής γάλακτος ή λιανεμπορίου) που αντιλαμβάνεται το ρόλο της στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Κάλεσαν τους εκπροσώπους της αγοράς να επενδύσουν στην εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών, τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση ΔΕΝ κάνει συμφωνίες κυρίων αλλά ασχολείται μόνο με λύσεις που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο όπως είναι η αναμόρφωση των συστημάτων διανομής και η δυναμική τιμολόγηση.

Τέλος η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ευχαρίστησε όλους τους φορείς για τη συνεισφορά τους και την ανταπόκριση τους στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες της κοινωνίας.