ΡΟΜΑ λήστεψαν παραγωγό πορτοκαλιών

Στο ρεύμα προς Αθήνα 500 μέτρα πριν την γέφυρα του Ασπροπύργου τον προσπέρασε ένα όχημα μαύρο πιθανόν μάρκας NISSAN, από το οποίο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα στοιχεία κυκλοφορίας και στο οποίο επέβαιναν πιθανόν 5 άτομα.

Μόλις τον προσπέρασε το όχημα σταμάτησε απότομα μπροστά του, με αποτέλεσμα να φρενάρει και να ακινητοποιήσει το όχημα του. Άμεσα δύο δράστες πιθανόν της φυλής ΡΟΜΑ, ηλικίας 20-25 ετών, οι οποίοι φορούσαν μαύρες φόρμες και κινήθηκαν αστραπιαία προς το μέρος του, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού, τον ώθησαν έξω από αυτό με βία και εν συνεχεία επιβιβάστηκαν στο όχημα του παθόντα και διέφυγαν με κατεύθυνση προς Αθήνα


Εντός του οχήματος υπήρχε η ταυτότητα του, η άδεια ικανότητας οδήγησης παλαιού τύπου, η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, μία ταμειακή μηχανή, μία ζυγαριά και η άδεια λαϊκής αγοράς.


Στην καρότσα του οχήματος υπήρχαν 400 κιλά πορτοκάλια και ο εξοπλισμός (πάγκος κλπ) για την λαϊκή αγορά ένεκα της ιδιότητάς του παθόντα ως πωλητής λαϊκών αγορών. Εκδόθηκαν αναζητήσεις του οχήματος.