H E.N.A. Λάρισας στη 10η Γεωργοκτηνοτροφική Έκθεση

Οι αγρότες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους και να ανταλλάξουν απόψεις και θέσεις για το μέλλον του αγροτικού τομέα, αλλά και για τους στόχους που έχουν τεθεί και οι οποίοι εκτιμάται ότι θα δώσουν νέα πνοή και ώθηση στην πρωτογενή παραγωγή.   

Το περίπτερο της Ε.Ν.Α. Λάρισας επισκέφθηκαν νέοι αγρότες από τις γύρω περιοχές εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για συνεργασία σε διάφορα επίπεδα με επισκέψεις μελέτης και ανταλλαγή τεχνογνωσίας. 

Την παρουσία των νέων αγροτών ενίσχυσε και η συμμετοχή, στο ίδιο περίπτερο, της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων αγροτών, οι οποίοι παρείχαν ουσιαστική βοήθεια με τις πληροφορίες που έδιναν στους επαγγελματίες αγρότες. Οι δύο πλευρές έδειξαν διάθεση για περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον ώστε να πετύχουν με αυτόν τον τρόπο την ενίσχυση της δραστηριότητας των νέων αγροτών στις δύσκολες συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζουν καθημερινά.  

Επίσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συναντήθηκαν με Κατασκευαστές Γεωργικών Μηχανημάτων, με νέους αγρότες από όλη την επικράτεια, με οργανισμούς  και με άλλους φορείς.  

Στο πλαίσιο της «Γεωργοκτηνοτροφικής Έκθεσης Λάρισας», το Δ.Σ. της Π.Ε.Ν.Α. και η Ένωση Νέων Αγροτών Λάρισας θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στην  Γεωργοκτηνοτροφική Έκθεση Λάρισας για την στήριξη που τους παρείχε και για τις υπηρεσίες  που τους προσέφερε καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.