Συνάντηση Β. Αποστόλου με αγρότες της «Πρωτοβουλίας»

Συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου με εκπροσώπους της κίνησης για την ανασυγκρότηση του αγροτικού χώρου «Πρωτοβουλία», πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Βάθη.  

Στη σύσκεψη που έγινε σε θετικό κλίμα η 25ελής ομάδα των αγροτών  έθεσε επί τάπητος όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους γεωργοκτηνοτρόφους της χώρας και συγκεκριμένα το κόστος παραγωγής, τα φορολογικά θέματα, την ενίσχυση των κτηνοτρόφων, των παραγωγών που επλήγησαν από το ρωσικό εμπάργκο, το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών,  θέματα συνεταιρισμών, την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ κ.ά. 

Οι αγρότες ζήτησαν από τον αναπληρωτή υπουργό να προχωρήσει στις εξαγγελίες και τις δεσμεύσεις που ανακοίνωσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου  κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. 

«Η συνάντηση που είχαμε με τον κ. Αποστόλου έγινε σε άριστο κλίμα. Είχαμε την ευκαιρία να θέσουμε στον υπουργό όλα τα θέματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά και επί μέρους προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Ο κ. Αποστόλου αναγνώρισε το σημαντικό ρόλο της «Πρωτοβουλίας», ως σημαντικό εργαλείο για τους παραγωγούς. Θα είμαστε σε διαρκή επαφή με το υπουργείο και ζητήσαμε από τον αναπληρωτή υπουργό να προχωρήσει στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης προς τους αγρότες σε ό,τι αφορά το κόστος παραγωγής, τα φορολογικά ζητήματα κ.ά»  ανέφερε στο agrocapital.gr oΘοδωρής Παπακωνσταντίνου, επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας».