Ολοκληρώθηκε η 2η Έκθεση Αγροτικής Ανάπτυξης Farmer Expo Hellas 2015

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Έκθεση Αγροτικής Ανάπτυξης Farmer Expo Hellas 2015, που πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά από τη LEXXEL Corporation Hellas, στο MEC Παιανίας.

Η Farmer Expo Hellas 2015 τέλεσε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ενώ συμμετείχαν σε αυτήν -ως εκθέτες- εταιρείες που έδωσαν έμφαση στον καθοριστικό ρόλο που οφείλει να διαδραματίζει η τεχνολογία για το σύγχρονο αγρότη.

Η διοργάνωση έχει ήδη συμβάλει στη μεταφορά τεχνογνωσίας στον αγροτικό πληθυσμό και στοχεύει στην ένωση των επαγγελματιών από διαφορετικούς κλάδους, ώστε να προταθούν από κοινού λύσεις στα προβλήματα που αφορούν την πρωτογενή παραγωγή.
Πολύτιμα ήταν τα συμπεράσματα των 3 Ημερίδων που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της 3ήμερης έκθεσης αναφορικά με την Παραγωγή και Εμπορία Μελιού, τις Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων, καθώς και τις Καινοτομίες στο χώρο του Ελαιολάδου.
Η Farmer Expo Hellas βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους παραγωγούς της χώρας, προσδοκώντας να αποτελέσει έναν κόμβο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων, μέχρι τη διοργάνωση της επόμενης έκθεσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά με το info@farmerexpo.gr