Η ώρα ευθύνης

Το μπλόκο Χαλκηδόνας σε ανακοίνωσή του αναφέρεια ότι ήρθε λοιπόν η ώρα της ευθύνης , τα λόγια ενότητας να γίνουν πράξη.Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Έχει συμπληρωθεί ένας μήνας που σύσσωμος ο πρωτογενής τομέας στις 14 Ιανουαρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη απέρριψε προτάσεις της κυβέρνησης για το φορολογικό και ασφαλιστικό .

Στον μήνα αυτό σε όλες της συναντήσεις που έχουν γίνει ανά την Ελλάδα το κύριο ζητούμενο ήταν να βγεί μια ενιαία φωνή από όλες τις πλευρές του πρωτογενούς τομέα αγρότες ,κτηνοτρόφοι ,αλιείς , παραγωγοί λαϊκών αγορών , μελισσοκόμοι κ.τ.λ.

Ήρθε λοιπόν η ώρα της ευθύνης , τα λόγια ενότητας να γίνουν πράξη.

Η πρωτοφανείς μαζικότητα των κινητοποιήσεων σηματοδότησε πως οι προτάσεις της κυβέρνησης δεν υφίστανται για τον κόσμο της παραγωγής .

Πλέον ήρθε η ώρα της ευθύνης και για την κυβέρνηση να δώσει βιώσιμες λύσεις για τους ανθρώπους της παραγωγής, βάση των προτάσεων που έχει η κυβέρνηση στα χεριά της από τους ανθρώπους του μόχθου , που θέλουν να δουλεύουν τη γη και να παράγουν σωστά και φθηνά προϊόντα για τα δέκα εκατομμύρια και πλέων καταναλωτές της Ελλάδος .

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν καλά όλες και όλοι που βρίσκονται σήμερα στο ελληνικό Κοινοβούλιο πως ο μόνος αντίπαλος που δύσκολα ηττάται είναι ο απόλυτα έντιμος .

Έντιμος λοιπόν είναι ο αγώνας μας .

Ενώ η κυβερνόντες σήμερα ζητούν να εγκαταλείψουμε τα χώματά μας , μα εμείς είμαστε ένα με το χώμα.

Μπήκαν σιγά – σιγά σαν το σαράκι και μας κατατρώγουν.

Είναι καιρός λοιπόν ν΄ αντισταθούμε .

Καλό και τίμιο αγώνα αδέρφια».