Κρεατίνες Ronnie Coleman και Dorian Yates

Τα συμπληρώματα διατροφής έχουν κυριολεκτικά κατακτήσει όλες τις ηλικίες, κάνοντας πρωτοφανή διαφορά στους αθλητές ή αυτούς που γυμνάζονται εδώ και χρόνια, έχοντας σαν στόχο την πρώτη θέση σε αθλήματα αντοχής ή bodybuilding.

Στο βάθρο βρίσκουμε τις πρωτεΐνες και τις κρεατίνες να επιλέγονται κατά κόρον από επαγγελματίες και μη. Το Protein Market  σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα brands από τα αθλητικά συμπληρώματά και σας τα προτείνει:

Σειρά Ronnie Coleman

Το όνομα της το πήρε από τον διεθνούς φήμης Αμερικανό bodybuilder, Coleman που κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες στον τομέα. Τα διατροφικά συμπληρώματα Ronnie Coleman έχουν να κάνουν κυρίως με πρωτεΐνες και καζεΐνες.

Η κρεατίνη όπως προκύπτει από διάφορες έρευνες μπορεί να αυξήσει την συγκέντρωση στον μυ κατά 20%. Βελτιώνεται η δύναμη και η αντοχή των αθλητών. Σχετικά με την δοσολογία, πρέπει να στραφείτε στην κατηγορία που ανήκετε. Είστε αθλητής μυϊκής προσπάθειας ή αντοχής;

Συνήθως η άποψη που επικρατεί για τις κρεατίνες είναι ότι πρέπει να λαμβάνονται επί 4 εβδομάδες κάθε μέρα. Δοκιμάστε την Creatine 300gr –COLEMAN  για τα καλύτερα αποτελέσματα, εφόσον είστε υγιής αθλητής και άνω των 18 ετών.

Σειρά Dorian Yates

Άλλη μία ονομασία που προέκυψε από bodybuilder. Αυτήν την φορά εννοούμε τον Dorian Yates που πρωτοστάτησε στο συγκεκριμένο στερέωμα την δεκαετία του ’90.

Λέγεται από πολλούς ότι ο Yates άλλαξε την φιλοσοφία του bodybuilding, με μία προπόνηση πολύ επαναστατική και αρκετά συγκεντρωτική που γύμναζε σώμα και νου ταυτόχρονα. Αν θέλετε να ξεχωρίσετε και εσείς, επιλέξτε τα συμπληρώματα διατροφής Dorian Yates.

Δείτε περισσότερα προϊόντα, μέσα από το καλύτερο online κατάστημα proteinmarket.gr!