Τεχνολογία-Καινοτομία στην αρτοποιϊα και ζαχαροπλαστική

Η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε στην Θεσσαλονίκη,το Σάββατο 27/2/2016 με θέμα Τεχνολογία-Καινοτομία στην αρτοποιϊα και ζαχαροπλαστική  στά πλαίσια της σημαντικής έκθεσης 7ης ΑΡΤΟΖΥΜΑ 2016.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Η προσέλευση ήταν πραγματικά μεγάλη ,άνω των τριακοσίων πενήντα εγγραφών,οι δε συμμετέχοντες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον.Ο στόχος της προσέγγισης των θεμάτων κατά γενική ομολογία επιτεύχθηκε.

Iδιαιτέρως ευχαριστούμε:

1.Την διοργανώτρια HELLΕXPO-ΔΕΘ για την φιλοξενία αλλά και προσωπικά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κύριο Ποζρικίδη για την παρουσία και τον χαιρετισμό που απεύθυνε.

2.Τον διευθυντή της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων ΑλεξάνδρειουΤ.Ε.Ι.Θ, κύριο Στέλιο Ραφαηλίδη.

3.Τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΘΕΣΓΗ,κύριο Παναγιώτη Καλφούντζο.

4.Την εταιρία BAKEHELLAS για την υποστήριξη στην ημερίδα και την παρουσία του τεχνικού της επιτελείου.

5.Τους εξαιρετικούς ομιλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Μιχάλη Ορεστίδη,Τεχνολόγο Τροφίμων, Σύμβουλο Τεχνολογίας και Καινοτομίας

Ελένη Καλογιάννη, Αν.Καθηγήτρια Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων,Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

Παπαγεωργίου Μαρία,Αν.Καθηγήτρια Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων,Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

Δημήτρη Χατζηζήση,ΜSc Χημικό Μηχανικό ,Υπευθυνο Έρευνας&νάπτυξης Μύλων Παπαφίλη

Σταύρο Τσιαγγίδη,Τεχνολόγο Τροφίμων,Υπευθυνο ποιότητας της Αρτοβιομηχανίας Βεργίδης.

Θωμά Ζαφειριάδη,MSc Τεχν.Τροφίμων-Κτηνίατρο ,Δ/ντη ESTIA LAB IKE

Ανάργυρο Μουλά,Καθηγητή Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας,και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

Τέλος, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με παρόμοιες δράσεις στην κατάρτιση και επιμόρφωση τόσο των μελών μας,όσο και όλων των εμπλεκομένων με τα τρόφιμα καθώς και στην δημιουργία ζωντανών διαύλων επικοινωνίας της επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων με τις παραγωγικές δυνάμεις της πατρίδας μας.

Ιωάννης Σμαρνάκης

Προεδρος