Πακέτα δώρων σε καλλυντικά Korres & Nuxe!

Τα Χριστούγεννα μπορεί να πέρασαν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα.  Τα πακέτα Korres, & πακέτα προσφορών Nuxe θα σας εκπλήξουν!

Έτσι μπορείτε online να επιλέξετε το δικό σας δώρο για ένα αγαπημένο πρόσωπο, βάζοντάς το κάτω από το δέντρο.

Korres: Μεθυστικό γυναικείο άρωμα περγαμόντο και γαλάκτωμα σώματος λευκό τσάι -38%

Ένα πολύ γλυκό πακέτο δώρου από νότες περγαμόντο και λευκό τσάι! Πρόκειται για ένα ντελικάτο άρωμα που μένει για πολλές ώρες και προσφέρει τη φρεσκάδα που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Το λευκό τσάι που περιέχει κάποτε αποτελούσε αποκλειστικό προνόμιο της κινέζικης αυτοκρατορίας, ενώ το περγαμόντο φημίζεται για την θερμότητα και θυμίζει κάτι από τις ευωδίες της μεσογειακής νύχτας.

Το γαλάκτωμα σώματος είναι εμπλουτισμένο εκτός από ένα γλυκό άρωμα φρέζια με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που αναπλάθουν γρήγορα την επιδερμίδα.

Βρείτε όλα τα top προϊόντα Korres σε μοναδικές εκπτώσεις.

Nuxe: Λάδι, αφρόλουτρο, ενυδατική και αρωματικό κερί με -30%!

Αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο προστατεύει τα μαλλιά, το σώμα, το πρόσωπο, το πνεύμα με μοναδικής ποιότητας προϊόντα. Γνωρίστε τα:

  • Το ξηρό λάδι ενυδάτωσης είναι πλούσιο σε βιταμίνες και φυτικά έλαια, ενώ το άρωμά του διαρκεί και είναι αισθησιακό. Ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου.
  • Η ενυδατική κρέμα σας προστατεύει καθημερινά και είναι αντιοξειδωτική.
  • Το αφρόλουτρο είναι ενισχυμένο με φυσικά συστατικά, αποπνέει ένα ντελικάτο άρωμα και δημιουργεί έναν μεταξένιο αφρό που θα αγαπήσετε.
  • Το αρωματικό κερί, συμβάλλει στην ηρεμία του νου μετά από μία δύσκολη μέρα.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure και βρείτε καλλυντικά, αρώματα, αφρόλουτρα, προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης σε super προσφορές!

Δωρεάν επιστροφές, Δωρεάν αντικαταβολές και άμεση εξυπηρέτηση σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της παραγγελίας σας.