H E-FARM παρουσιάζει στην SIMA την νέα της ιστοσελίδα

Αυτές τις μέρες, και συγκεκριμένα από τις 26 Φεβρουαρίου έως και τις 2 Μαρτιού, λαμβάνει χώρα στο Nord Villepinte του Παρισιού μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις για τον γεωργικό τομέα, η SIMA.  Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και φέτος συμμετέχουν 1770 εταιρείες από 42 χώρες, 300 διεθνείς αντιπροσωπείες και 238.848 εγγεγραμμένοι επισκέπτες από 142 χώρες. Όπως είναι φυσικό από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η E-FARM.

Η E-FARM λαμβάνει μέρος με τετραμελή αντιπροσωπεία. Βρίσκεται εκεί για να παρουσιάσει την πρωτοποριακή της προσέγγιση για την πώληση μεταχειρισμένων αγροτικών μηχανημάτων, έχοντας το προνόμιο να αποτελεί την μοναδική αγορά της Ευρώπης με πιστοποιημένα αγροτικά μηχανήματα από εξουσιοδοτημένους  εμπόρους σε Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία.

 Στην διεθνή έκθεση της SIMA η  E-FARM λανσάρει και τη νέα, αναβαθμισμένη της ιστοσελίδα.  Η ιστοσελίδα είναι και στα ελληνικά άρα και εύχρηστη για  τους Έλληνες ενδιαφερόμενους. Αυτή την στιγμή στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε πάνω από 730 τρακτέρ και 100 θεριζοαλωνιστικές μηχανές. Τα τρακτέρ που διαθέτουν καλύπτουν όλο το εύρος όσο αναφορά την Ιπποδύναμη, την τιμή και την χρήση τους.

Επιπλέον η E-FARM στέκεται δίπλα στον ενδιαφερόμενο Έλληνα αγρότη καθόλη την διαδικασία της αγοροπωλησίας, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματά σας, σε προσωπικό επίπεδο και στην ελληνική γλώσσα, αφού μιλάμε πάνω από 20 γλώσσες, σε επίπεδο μητρικής γλώσσας.

Υπεύθυνος για την ελληνική αγορά είναι ο Φοργκέστ Πότκα .

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, η E-FARM συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σας, δίνοντας  λύσεις και σε θέματα μεταφοράς των μηχανημάτων, για να παραλάβετε το μηχάνημα στην πόρτα του σπιτιού σας. Μπείτε λοιπόν και εξετάστε τα μηχανήματα στην ιστοσελίδα της E-FARM σε αυτό το λίνκ:  http://www.e-farm.com/gr .

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις