Απορροφητήρες Κουζίνας: Ποιος είναι κατάλληλος για εσάς;

Η υπόθεση απορροφητήρες και αγορά είναι μία πολύ σημαντική παράμετρος που πρόκειται να σας απασχολήσει όταν θα φτιάξετε την κουζίνα σας ή την ανακαινίσετε.

Αρχικά θα πρέπει να βρείτε ποιος τύπος απορροφητήρα σας απασχολεί, αυτός που είναι ενσωματωμένος στο έπιπλο ή πιο εξελιγμένος και υψηλής αισθητικής. Αυτό το καθοριστικό εργαλείο πρέπει να επιλεγεί με βάση όχι μόνο την αισθητική όσο και τη λειτουργικότητα που θα φέρει στην κουζίνα.

Μικρή κουζίνα

Σε μία μικρή κουζίνα η ανάγκη από χώρο είναι απολύτως αναγκαία, γι΄αυτό ένας απορροφητήρας καμινάδα τοίχου είναι μία πολύ καλή επιλογή.  

Μεγάλη κουζίνα

Στην μεγάλη σας κουζίνα μπορείτε να τοποθετήσετε και έναν πιο κομψό απορροφητήρα που μπορεί να βελτιώσει πολύ την αισθητική του χώρου, ενώ παράλληλα δεν θα στερείται τεχνικών χαρακτηριστικών και υψηλής ποιότητας τεχνολογιών.

Πως να επιλέξετε καλύτερα;

Είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι ο απορροφητήρας σας παρέχει το σήμα ενεργειακής απόδοσης και είναι καλής ενεργειακής κλάσης, χωρίς να κάνει θόρυβο.

Τύποι απορροφητήρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

  1. Αναρρόφησης: Απομακρύνει τους καπνούς και τους ατμούς και αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για να μην μυρίζει η κουζίνα καθόλου.
  2. Φιλτραρίσματος: Πρόκειται για έναν χημικό απορροφητήρα που απορροφά τον αέρα, φιλτράρει τους καπνούς και στην συνέχεια τον πετάει ξανά στην κουζίνα. Σε αυτόν τον τύπο είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε φίλτρα ενεργού άνθρακα που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν πολλές φορές.

Οι απορροφητήρες Teka  

Μια από τις καλύτερες επιλογές απορροφητήρα. Σας προσφέρουν χαμηλή στάθμη θορύβου, ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο και απορροφητική ικανότητα εντατικής ταχύτητας που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας, σε μία μεγάλη και μικρή κουζίνα.

Δείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε απορροφητήρες Teka στο tsdeco.gr .

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις