Τι κάνουν όταν ερωτευτούν τα ζώδια;

Τελικά αλλάζουν οι άνθρωποι με έναν μεγάλο έρωτα; Ή μήπως μερικά από τα χαρακτηριστικά των ζωδίων μένουν ίδια; Τα ζώδια φανερώνουν τι κάνουν όταν δαγκώσουν τη λαμαρίνα!

Κριός

Πάθος είναι η σωστή λέξη που χαρακτηρίζει τον Κριό όταν ερωτεύεται. Θέλει να έχει δίπλα του έναν σύντροφο άξιο θαυμασμού. Το μόνο που πρέπει να περιορίσει είναι τον εγωισμό του, που το κάνει ευχαρίστως όταν είναι πολύ ερωτευμένος.

Ταύρος

Με επίκεντρο το συναίσθημα, ο Ταύρος είναι πάντα σε ετοιμότητα για δεσμεύσεις. Πολύ ρομαντικός και γενναιόδωρος. Θα λέγαμε ότι ο έρωτας μπορεί να καθορίσει τη ζωή του.

Δίδυμος

Έρωτας για τον δίδυμο σημαίνει περιπέτεια. Ενθουσιάζεται εύκολα, γι’ αυτό και μπορεί μέσα σε έναν μήνα να έχει ερωτευτεί δύο φορές. Ερωτεύεται περισσότερο όταν δεν πλήττει ούτε στιγμή με το έτερον ήμισυ.

Καρκίνος

Είναι τρυφερός και ευαίσθητος, αναζητώντας τον σύντροφό του την οικογενειακή θαλπωρή. Με τον έρωτα, η ζωή του αποκτάει νόημα. Αρνητικό του είναι ότι χρειάζεται επιβεβαίωση κάθε στιγμή.

Λέων

Είναι γοητευτικός και λάμπει όταν ερωτεύεται. Αφοσιώνεται το άλλο του μισό και θέλει να το κατακτήσει από τη πρώτη στιγμή μετά τη γνωριμία.

Παρθένος

Σαν ορθολογιστής και συγκρατημένος ο Παρθένος όταν ερωτευτεί χάνει τα μυαλά του. Γοητεύεται σχεδόν αποκλειστικά με άτομα που βρίσκει ενδιαφέροντα. Δεν του αρέσει καθόλου η κακογουστιά.

Ζυγός

Ένας Ζυγός αναζητάει το ταίρι που θα τον ολοκληρώσει και μόνο όταν το βρει αφήνεται και ερωτεύεται. Ζει σε όμορφες συνθήκες τον έρωτά του και είναι από τα ζώδια που ζουν το σήμερα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός ερωτεύεται με ένταση και όταν πραγματικά ερωτευτεί έχει εμμονές. Παράλληλα είναι απαιτητικός και απρόβλεπτος. Ζηλεύει συχνά και επιβάλλεται.

Τοξότης

Φλερτάρει συχνά και μπορεί κάλλιστα να ερωτευτεί και δύο άτομα ταυτόχρονα, διατηρώντας ακόμα και παράλληλη σχέση. Ερωτεύεται μεν αλλά δεν σκέφτεται σχεδόν ποτέ ο επόμενο βήμα του γάμου.

Αιγόκερως

Αφοσιώνεται με αυτόν που θα ερωτευτεί και είναι υπεύθυνος σύντροφος, χωρίς να «κρεμάει» ποτέ το άλλο του μισό. Μετράει τις λέξεις του πριν εκφραστεί πάντα.

Υδροχόος

Ζει τον έρωτα χαλαρά και είναι ανοιχτόκαρδος. Τρυφερός και σταθερός. Στη ζωή του βάζει στεγανά γι’ αυτό δεν ερωτεύεται τον οποιονδήποτε.

Ιχθύς

Είναι γεννημένος για να αγαπά και πάντα είναι ασυγκράτητος με το παραμύθι του. Δεν τον απασχολεί καθόλου η εμφάνιση, παρά μόνο θέλει να απολαμβάνει τα ψυχικά χαρίσματα του συντρόφου.

Δείτε τα ζώδια σήμερα και τις πιο έγκυρες προβλέψεις στο Astrology4u