Συμμετοχή της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στην 28η AGROTICA

Για ακόμη μια χρονιά η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. θα δώσει το παρών στην έκθεση AGROTICA, την 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων.

Για ακόμη μια χρονιά η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. θα δώσει το παρών στην έκθεση AGROTICA, την 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Eξοπλισμού & Εφοδίων, που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου έως και τις 2 Φεβρουαρίου, στον χώρο της ΔΕΘ, με δικό της περίπτερο και έντονη παρουσία, αντιπροσωπεύοντας τα καταξιωμένα τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα SAME / DEUTZ-FAHR,  τα άροτρα ER.MO, καθώς και τα μηχανήματα σποράς MATERMACC.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα για τα τρακτέρ των κατασκευαστών SAME / DEUTZ-FAHR, προϊόντα που αντιπροσωπεύει η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.,  τα οποία προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευελιξία, με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες, καλύπτοντας στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Η πλήρης γκάμα των τρακτέρ  SAME / DEUTZ-FAHR επιτρέπει στον σύγχρονο αγρότη να επιλέξει το τρακτέρ που του ταιριάζει, με σκοπό τη μέγιστη παραγωγικότητα και την επιτυχία.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά στο περίπτερο της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, τρακτέρ της δημοφιλούς Σειράς 6 της DEUTZ-FAHR, καθώς και τα νέα δενδροκομικά / αμπελουργικά τρακτέρ Frutteto της SAME, αλλά και της DEUTZ-FAHR.

Την παράσταση στο περίπτερο της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, αναμένεται να “κλέψει” το  κορυφαίο τρακτέρ DEUTZ-FAHR 9340 Warrior Black. Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί την ναυαρχίδα της σειράς 9 για την DEUTZ- FAHR, διαθέτοντας πρωτοποριακή τεχνολογία και  ιπποδύναμη που προσεγγίζει τους 340 ίππους !

H 28η AGROTICA αποτελεί την κορυφαία έκθεση  του αγροτικού κλάδου.  Με παράλληλες εκδηλώσεις και επιστημονικά συνέδρια για τους νέους αγρότες, για τις νέες καλλιέργειες, για καινοτόμες μεθόδους παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων,  καθώς και  για την αξιοποίηση των εναλλακτικών μορφών ενέργειας,  θεωρείται η “πύλη”  ανάπτυξης των αγροτικών επιχειρήσεων και  το επίκεντρο των εξελίξεων στον κλάδο.