Ο τρύγος ξεκίνησε κανονικά στις 20 Αυγούστου με τις ορεινές Ρομπόλες και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα στις 15 Σεπτεμβρίου με την Μαυροδάφνη.
Ο παγετός που έπληξε στα μέσα Απριλίου την ζώνη Ρομπόλας, συντέλεσε στην μείωση της φετινής παραγωγής. Οι ήπιες όμως καιρικές συνθήκες του καλοκαιριού ευνόησαν την εναπομείνασα παραγωγή και αυτό είχε εν τέλει ως αποτέλεσμα την συγκομιδή εξαιρετικής ποιότητας σταφυλιού.
Ο τρύγος ξεκίνησε κανονικά στις 20 Αυγούστου με τις ορεινές Ρομπόλες και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα στις 15 Σεπτεμβρίου με την Μαυροδάφνη.
Οι δεξαμενές που αποζυμώνουν και οι νεαροί οίνοι, γεμίζουν προσδοκίες για μια αξιοσημείωτα ποιοτική σοδειά για το νησί, με Ρομπόλες έντονες σε αρωματικό δυναμικό και εξαιρετικά πλούσιες σε οξύτητα και σώμα.