Ερευνητική ομάδα του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων διακρίθηκε σε διακρατικό διαγωνισμό

Διάκριση στο διακρατικό διαγωνισμό”INNOVAGRΟ” πέτυχε η ερευνητική ομάδα εργαστηρίου Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων και Ποτών του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, με επικεφαλής την κα Χούχουλα Δήμητρα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια .

Διάκριση στο διακρατικό διαγωνισμό”INNOVAGRΟ” πέτυχε η ερευνητική ομάδα εργαστηρίου Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων και Ποτών του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, με επικεφαλής την κα Χούχουλα Δήμητρα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια .  

Ο διαγωνισμός “ΙNNOVAGRΟ”  με θέμα: Ανάπτυξη ενός καινοτόμου δικτύου για την προώθηση της εξωστρέφειας των αγροδιατροφικών εταιρειών στην Αδριατική – Ιόνιο, πραγματοποιήθηκε στις 3/10/2020 στα Χανιά Κρήτης.
Η ομάδα του εργαστηρίου και το Milkygon – ένα γαλακτοκομικό προϊόν διατροφής  βασισμένο σε καινοτόμες & οικολογικές τεχνολογίες παρασκευής – κατέκτησαν τη  (δεύτερη) θέση.

Η ερευνητική ομάδα απαρτίζεται από τους:
Χούχουλα Δήμητρα: Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΑΔΑ
Αντωνόπουλο Διονύσιο: Μέλος ΕΔΙΠ και Υποψήφιο Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΑΔΑ
Βουγιουκλάκη Δέσποινα: Υποψήφια Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΑΔΑ
Παπαθεοδώρου Σπυρίδωνα– Ανδρέα: Υποψήφιο Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΑΔΑ
Τσάκνη Αλίκη: Υποψήφια Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΑΔΑ

ΠΗΓΗ