Μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα στο 6ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών

Μέσα από το θεσμό του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Νέων Αγροτών που διοργανώνεται εδώ και έξι χρόνια με τεράστια επιτυχία δίνουν βήμα στους νέους αγρότες μας για την ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών

Μέσα από το θεσμό του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Νέων Αγροτών που διοργανώνεται εδώ και έξι χρόνια με τεράστια επιτυχία από το ΕΛΚ δίνουν βήμα στους νέους αγρότες μας για την ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών, για την προώθηση βέλτιστων πρακτικών. Στο φετινό μας Συνέδριο που λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχει επιβάλλει η πανδημία διεξήχθη διαδικτυακά, συμμετείχαν πάνω από 200 νέοι αγρότες από 21 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η βράβευση μου ως Καλύτερο Νέο Ευρωπαίο Αγρότη για το 2020 στον τομέα της Περιβαλλοντικά Βιώσιμης Γεωργίας αποτελεί μεγάλη τιμή, τόσο για εμένα όσο και για τη μεγάλη οικογένεια της Tsakiris Family.
Η 1η αυτή θέση έρχεται να επιβραβεύσει την εν γένει κουλτούρα της εταιρίας μας και την πολιτική της να παράγει προϊόντα προστιθέμενης αξίας με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών, τον αρμόδιο ευρωβουλευτή κύριο Μανώλη Κεφαλογιάννη που στήριξε την υποψηφιότητά μου και, περισσότερο όλων, τους συνεργάτες μου εντός και εκτός της εταιρίας. Μαζί καταφέραμε, μέσα από τη σκληρή δουλειά, να κάνουμε πράξη τη διαχρονική ανάγκη να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, να πετύχουμε αυτή τη διεθνή αναγνώριση.