Ο Αθ.Τσαυτάρης θα συμμετάσχει στην 4η Ελληνογερμανική Συνέλευση στη Νυρεμβέργη

Στη Νυρεμβέργη μεταβαίνει αύριο, Τρίτη 22 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, προσκεκλημένος του Εντεταλμένου της Καγκελαρίου για την Ελληνογερμανική Συνέλευση και Κοινοβουλευτικού Υφυπουργού κ. Hans-Joachim Fuchtel, προκειμένου να παραστεί στις διήμερες εργασίες της 4ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης με θέμα: «Ο Δήμος του Μέλλοντος».

Ο κ. Τσαυτάρης θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση, που διοργανώνει το Ίδρυμα Hanns-Seidel (ΗSS) και θα αναφερθεί στο θέμα της συνέργειας μεταξύ της γεωργίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πώς, μέσα από αυτή τη συνέργεια, μπορούν να προωθηθούν τα αγροτικά προϊόντα, αλλά και να ενισχυθεί η τοπική αγροτική οικονομία.

Στο περιθώριο της συμμετοχής του στην 4η Ελληνογερμανική Συνέλευση, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα συναντηθεί με πολιτικούς και ειδικούς επί αγροτικών θεμάτων της Γερμανίας και ειδικότερα της Βαυαρίας, ενώ η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί την ομώνυμη βαυαρική γεωργική επιχείρηση‚ «Günther Felsner», του Προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού του Mittelfranken.