Ενημερωθείτε, για να μην ταλαιπωρηθείτε


 

 

 

ΠΡΕΒΕΖΑ. Κάλεσμα απευθύνει η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, σε νέους αγρότες μέλη της αλλά και σε νεοεισερχόμενους, που θέλουν να ενταχθούν σε πρόγραμμα Νέων Γεωργών, να ενημερωθούν για τις δυνατότητές τους αλλά και τα προβλήματα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.


Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Πάργα την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα Πνευματικού Κέντρου της Πάργας. Ομιλητές  της  εκδήλωσης είναι  :


 -  Θοδωρής Κορωναίος, γεωπόνος-μελετητής απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τεχνικός σύμβουλος Ε.Ν.Α. Πρέβεζας, αντιπρόεδρος Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας, ο οποίος θα μιλήσει για το πρόγραμμα Νέων Γεωργών, που προαναγγέλθηκε και για το καθεστώς αδειοδότησης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.


 - Λεωνίδας Ραβανός, αγρότης, Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας, ο οποίος θα αναφερθεί στον ορισμό του Νέου Αγρότη, όπως εννοείται στην κοινοτική κι ελληνική νομοθεσία. Επίσης, θ΄ αναφερθεί στην έρευνα αγοράς  για τα προγράμματα  που αφορούν  νέους και στο 2ο Φεστιβάλ Νέων Υπαίθρου.


Πληροφορίες: τηλ. 697-4111252, e-mail: enaprevezas @yahoo.gr, Facebook: ena nomou prevezas, URL: enaprevezas.blogspot.com