Κάλαντα έψαλαν στο Μ.Χαρακόπουλο

Τα κάλαντα έψαλαν πρόσκοποι κι ο σύλλογος Φίλων Βυζαντινής και Δημοτικής Μουσικής Λάρισας στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμο Χαρακόπουλο, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος ότι στο τέλος η χώρα μας θα τα καταφέρει.

«Τα Χριστούγεννα, η κατεξοχήν γιορτή της αγάπης είναι ευκαιρία για να ξαναδούμε την πορεία της ζωής μας. Να ιεραρχήσουμε εκ νέου τις αληθινές αξίες και τις σταθερές αναφορές. Να βρεθούμε κοντά στους αγαπημένους μας, και με νέες δυνάμεις να ατενίσουμε το αύριο», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός.

«Είμαι βέβαιος ότι, παρά τις δυσκολίες, παρά τις αντιξοότητες, παρά τα εμπόδια, κι ως ελληνισμός θα βγούμε πιο ισχυροί από την κρίση που μας κλυδωνίζει τα τελευταία χρόνια. Με αυτοπεποίθηση, κοινωνική αλληλεγγύη και πίστη στις αρχές μας, στο τέλος θα τα καταφέρουμε», ανέφερε.

Ο ίδιος στάθηκε στο ζήτημα της αλληλεγγύης «στους δοκιμαζόμενους από την κρίση συνανθρώπους μας, που αποτελεί, πιστεύω, και το κύριο νόημα των Χριστουγέννων. Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο ότι η εκδήλωση δράσεων αλληλεγγύης αυξάνεται σταθερά στην πατρίδα μας από φορείς, όπως των προσκόπων που σήμερα μας επισκέπτονται, αλλά και της Εκκλησίας, φιλανθρωπικών συλλόγων και κυρίως συμπολιτών μας, που επιλέγουν την ανωνυμία» κι ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά.