Πάρτε πίσω το φορολογικό νόμο ως έχει


 
Διορία για την απόσυρση του φορολογικού νόμου αλλιώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με ό,τι αυτό συνεπάγεται για πιθανό αποκλεισμό της Εγνατίας, έδωσαν οι αγρότες  στον κόμβο της Κουλούρας. Εδώ έχουν συνενωθεί αγρότες της Ημαθίας και της Πέλλας, ενώ μεγάλο συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κομοτηνή, από Θρακιώτες και Ανατολικομακεδόνες αγρότες και κτηνοτρόφους.

Τρακτέρ παραμένουν στους δρόμους της Δράμας και των Σερρών, στο ύψος της Ροδόπολης.

Στη Θεσσαλία οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα  στο ύψος της Νίκαιας και συνεχώς ενισχύονται ενώ κι η Πελοπόννησος έχει δυναμική κυρίως στα τρία μπλόκα που έχουν στηθεί σε Αχαΐα και Ηλεία.

Στην Κρήτη οι αγρότες έκλεισαν τις Εφορίες ενώ θα συνεχίσουν και αύριο. Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει αφού την Παρασκευή αναμένεται να μεταβεί στον κόμβο της Νίκαιας κι ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε πολιτικό επίπεδο, επικρατούν αντιπαραθέσεις στο κυβερνητικό επιτελείο κυρίως από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά κι από ορισμένους βουλευτές της επαρχίας της ΝΔ. Στη συγκυβέρνηση θέτουν το ζήτημα ότι δεν μπορεί να υπάρξει φορολόγηση από το πρώτο ευρώ, ούτε μπορούν οι αγρότες να φορολογούνται με όριο τα 5.000 ευρώ ανά επιδότηση και 10.000 ευρώ με βάση το εισόδημα.