Άκαρπη η συνάντηση μπλόκου Νίκαιας με Στουρνάρα

Άκαρπη απέβη η συνάντηση και με τους αγρότες της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων. Αγροτοσυνδικαλιστές από το μπλόκο της Νίκαιας-Λαρισας ,όπως ο Βαγγέλης Μπούτας, θα προτείνουν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ,αφού όπως λένε, η συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, δεν τους άφησε κανένα περιθώριο για διαφορετική στάση.

Τώρα, όλα θα εξαρτηθούν από τη συνάντηση που θα έχουν αύριο Παρασκευη στη Λάρισα. Εκεί οι αγρότες θα συνεκτιμήσουν όλα τα δεδομένα αλλά μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται λήξη των κινητοποιήσεων.

Δεν κάνει πίσω η κυβέρνηση στο θέμα της παράτασης της εφαρμογής του νέου φορολογικού νόμου, διεμήνυσε ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, στους αγροτοσυνδικαλιστές της Πρωτοβουλίας που συναντήθηκαν μαζί του πριν από λίγο. Μπορούμε να συζητήσουμε για το θέμα του κόστους παραγωγής και ένα αναπτυξιακό σχέδιο για τη γεωργία αλλά μέχρι εκεί, υποστήριξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ,οι αγροτοσυνδικαλιστές θα ενημερώσουν τους αγροτικούς συλλόγους και τα μέλη τους για τα νέα δεδομένα σε τοπικές συνελεύσεις που θα κάνουν το Σάββατο και θα αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι.

Στο μπλόκο της Νίκαιας αυτήν την ώρα ο δρόμος είναι κλειστός.

Οι αγρότες της Πελοποννήσου αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν τον ισθμό της Κορίνθου τις επόμενες μέρες ενώ ετοιμάζουν νέα συλλαλητήρια.