Τεράστια επιτυχία σημείωσε το 14ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων στο Καρυδοχώρι!

Οι επισκέπτες τίμησαν για ακόμα μία φορά τους παραγωγούς από Φαιά Πέτρα, Καπνόφυτο, Αχλαδοχώρι και Καρυδοχώρι

Με τεράστια επιτυχία, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 το 14ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων στο Καρυδοχώρι Σερρών. Οι επισκέπτες τίμησαν για ακόμα μία φορά τους παραγωγούς από Φαιά Πέτρα, Καπνόφυτο, Αχλαδοχώρι και Καρυδοχώρι και τα αγνά προϊόντα τα οποία παράγουν με μεράκι προμηθεύοντας τα χωρίς μεσάζοντες στο αγοραστικό κοινό.

Οι διοργανωτές παρουσιάστηκαν απόλυτα χαρούμενοι, διότι είχε προηγηθεί η αναβολή του λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων στις 5 Νοεμβρίου, ωστόσο οι επισκέπτες έδειξαν την ίδια ζέση μία εβδομάδα αργότερα με αποτέλεσμα να κατακλύσουν χιλιάδες το ορεινό ακριτικό χωριό των 36 κατοίκων, του Δήμου Σιντικής.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε πεζοπορία στα πέτρινα γεφύρια Αχλαδοχωρίου και Καρυδοχωρίου, από πλήθος πεζοπόρων οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάζουν την παρθένα περιοχή του ορεινού όγκου του Δήμου Σιντικής, με τα συγκεκριμένα γεφύρια να κηρύσσονται πρόσφατα Μνημεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς, μετά από ενέργειες τις οποίες πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυδοχωρίου, ο οποίος είναι και διοργανωτής του Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων.

Την εκδήλωση, στήριξε η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ο Δήμος Σιντικής, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν το Agrocapital.gr και η ΕΡΤ.