Promex: Η γεωργία ακριβείας στο επίκεντρο της παρουσίας στην Agrotica 2024

Θα μας βρείτε στο περίπτερο 8 stand 3.

Η Promex, η ελληνική εταιρεία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων, θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση γεωργικών εφοδίων και μηχανημάτων Agrotica 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από την 1η εώς τις 4 Φεβρουαρίου.

Θα μας βρείτε στο περίπτερο 8 stand 3.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών για τη γεωργία ακριβείας, με έμφαση στην καινοτομία και την ψηφιοποίηση. Μεταξύ των προϊόντων που θα παρουσιαστούν είναι:

Νέα computer ακριβείας ψεκασμού, σποράς, λιπασματοδιανομής, με προηγμένες τεχνολογίες που επιτρέπουν στους αγρότες να βελτιώσουν την αποδοτικότητα της παραγωγής τους, να μειώσουν το κόστος και να προστατεύσουν το περιβάλλον.

Νέα ψεκαστικά drones, τα οποία αποτελούν μια καινοτόμο λύση για τον ψεκασμό καλλιεργειών, με σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα συμβατικά ψεκαστικά μηχανήματα.
Αυτόματες τιμονιέρες με GPS, οι οποίες επιτρέπουν στους αγρότες να οδηγούν τα γεωργικά μηχανήματα με ακρίβεια, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα και μειώνοντας το κόστος.

Η Promex προσανατολίζεται στη γεωργία ακριβείας από το 2016 και έχει επενδύσει σημαντικά σε αυτό το τομέα. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα γεωργίας ακριβείας, το οποίο μεγαλώνει συνεχώς. Στόχος της εταιρείας είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο τμήμα και να επενδύσει περαιτέρω στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών για τη γεωργία ακριβείας.

«Η γεωργία ακριβείας είναι το μέλλον της γεωργίας», δήλωσαν τα αδέλφια Κεχίδη Θεοδόσης και Χάρης. «Εμείς επενδύουμε σε αυτόν τον τομέα εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε πεπεισμένοι ότι η γεωργία ακριβείας μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη στους αγρότες.

Στην Agrotica 2024 θα παρουσιάσουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για τη γεωργία ακριβείας, με έμφαση στην καινοτομία και την ψηφιοποίηση. Πιστεύουμε ότι αυτή η έκθεση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τις λύσεις μας σε ένα ευρύ κοινό από επαγγελματίες της γεωργίας».