Η PJ CONDELLIS S.A. Συγχαίρει την αθλήτρια Μηλένα Κοντού για την Πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι!

Η πρόκριση της Ελληνικής ομάδας και ειδικά της 19χρονης Μηλένας που υποστηρίζεται επίσημα από την PJCondellis S.A. αποτελεί μια δικαίωση για τις αδιάκοπες προσπάθειες και την επιμονή της.

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, η PJCondellisS.A. συγχαίρει την αθλήτρια Μηλένα Κοντού για την εξαιρετική της επίδοση και την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στα ελαφρά βάρη, στη τελική προολυμπιακή ρεγκάτα στη Λουκέρνη που διεξήχθη σήμερα το πρωί, το δίδυμο Μηλένας Κοντού κ Ζωής Φίτσιου,  πάλεψαν για ένα από τα δυο χρυσά εισιτήρια για το μεγάλο γεγονός της τετραετίας.

Η πρόκριση της Ελληνικής ομάδας και ειδικά της 19χρονης Μηλένας που υποστηρίζεται επίσημα από την PJCondellis S.A. αποτελεί μια δικαίωση για τις αδιάκοπες προσπάθειες και την επιμονή της, καθώς και για την υποστήριξη της οικογένειάς της και των προπονητών της. Η Μηλένα Κοντού, με το πάθος, την αφοσίωση και την ανεπανάληπτη αθλητική της πορεία, κατάφερε να διακριθεί και να κατακτήσει μία θέση στη σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PJCondellisS.A., κ. Γιάννης Κοντέλλης, δήλωσε: «Η επιτυχία της Μηλένας Κοντού είναι πηγή έμπνευσης για όλους εμάς. Είμαστε υπερήφανοι που βλέπουμε την αφοσίωσή της να ανταμείβεται με μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με την ίδια δυναμική και το ίδιο ήθος που έχει δείξει μέχρι σήμερα.»

Η PJCondellisS.A., αναγνωρίζοντας τη σημασία της στήριξης του αθλητισμού και των νέων ταλέντων, θα συνεχίσει να υποστηρίζει ενεργά τέτοιες προσπάθειες, ενισχύοντας το αθλητικό ιδεώδες.

Ευχόμαστε στη Μηλένα καλή επιτυχία και περιμένουμε με ανυπομονησία τις επιδόσεις της στο Παρίσι.