Πράσινο σκουλήκι και έντομα βαμβακιού: πως να τα αντιμετωπίσετε

Η Corteva Agriscience διαθέτει μια σειρά από ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του πράσινου σκουληκιού στο βαμβάκι

Εντομοκτόνα Eskif® 120 SC και Jerdez™ 500 WG: Αποτελεσματική καταπολέμηση εντόμων
 
Η προστασία των καλλιεργειών από επιβλαβή έντομα αποτελεί ύψιστης σημασίας ζήτημα για την εξασφάλιση της παραγωγικότητας και της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία Corteva Agriscience Hellas προτείνει δύο εντομοκτόνα, το Eskif® 120 SC και το Jerdez™ 500 WG, τα οποία παρέχουν ευελιξία, αποτελεσματικότητα και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καλλιέργειας του βαμβακιού.
 
 
Eskif® 120 SC: Μοναδική δράση για την αντιμετώπιση του πράσινου σκουληκιού

 
Το Eskif® 120 SC, με δραστική ουσία Jemvelva™ active (spinetoram) 12% β/ο, διακρίνεται για τον μοναδικό τρόπο δράσης του, προσφέροντας ασύγκριτη αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση όλων των σταδίων του πράσινου σκουληκιού (Heliothis armigera). Η ταχύτατη δράση του, με ορατά αποτελέσματα σε λίγες μόνο ώρες από την εφαρμογή, εξασφαλίζει την άμεση προστασία του βαμβακιού. Το προϊόν κινείται διελασματικά, διασφαλίζοντας τη σωστή καταπολέμηση των εντόμων.


 
Jerdez™ 500 WG: Τα μυζητικά του βαμβακιού σε πρώτο πλάνο
 
Το Jerdez™ 500 WG, περιέχει τη δραστική ουσία Sulfoxaflor (Isoclast™ active) 50% β/β. Καταπολεμά αποτελεσματικά την αφίδα (Aphis gossypii), το λύγκο (Lygus sp.), και το τζιτζικάκι (Empoasca sp.), ενώ η διασυστηματική κίνηση του Isoclast™ active εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
 
Κοινά οφέλη Eskif® 120 SC και Jerdez™ 500 WG:
 
Καινοτόμες τεχνολογίες: Η ενσωμάτωση των Isoclast™ active και Jemvelva™ active εξασφαλίζει ασύγκριτη αποτελεσματικότητα και μοναδικό τρόπο δράσης.
Άμεση δράση: Ορατά αποτελέσματα σε λίγες μόνο ώρες από την εφαρμογή.
Παρατεταμένη διάρκεια δράσης: Προστασία των καλλιεργειών για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ευρύ φάσμα δράσης: Καταπολεμούν ένα ευρύ φάσμα επιβλαβών εντόμων.
Ιδανικά για προγράμματα διαχείρισης ανθεκτικότητας: Δεν παρουσιάζουν διασταυρωτή ανθεκτικότητα με εντομοκτόνα άλλων χημικών ομάδων.
Ευνοϊκό περιβαλλοντικό προφίλ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ :Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν τη χρήση, καθώς και τις προειδοποιητικές φράσεις και σύμβολα.