Χρήστος Βλάχος: Νέος Country Manager στην Corteva Agriscience Hellas

Στον νέο του ρόλο ο κ. Βλάχος θα ηγηθεί της στρατηγικής και της ανάπτυξης της Corteva Agriscience στην Ελλάδα

Η Corteva Agriscience, η παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των σπόρων των φυτοπροστατευτικών προϊόντων, ανακοίνωσε την προαγωγή του Χρήστου Βλάχου στη θέση του Country Manager για την Ελλάδα. Ο κ. Βλάχος φέρνει μαζί του πλούσια εμπειρία άνω των 6 ετών στην Corteva Agriscience, έχοντας διατελέσει σε διάφορες ηγετικές θέσεις, με πιο πρόσφατη αυτή του Marketing Manager Crop Protection GR/CY/IL.
 
Στον νέο του ρόλο, ο κ. Βλάχος θα ηγηθεί της στρατηγικής και της ανάπτυξης της Corteva Agriscience στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην παροχή καινοτόμων λύσεων στους Έλληνες αγρότες. Με την ηγεσία του, η εταιρεία θα συνεχίσει να στηρίζει την ελληνική γεωργία, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και της βιωσιμότητας.
 
"Προφανώς και είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω το ρόλο του Country Manager στην  Corteva Agriscience Hellas. Πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας μας ήταν και θα συνεχίσει να είναι ο Έλληνας αγρότης και ο Έλληνας καταναλωτής. Οι συνεργάτες μας και οι εργαζόμενοι της Corteva θα διασφαλίσουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει ο αξιόπιστος συνεργάτης τους στην παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών  τροφίμων/ προϊόντων για τον τελικό καταναλωτή."

Ο κ. Βλάχος διαθέτει ένα ισχυρό υπόβαθρο στον τομέα της αγροχημείας- (βιομηχανία αγροχημικών προϊόντων), έχοντας εργαστεί σε διάφορες θέσεις μάρκετινγκ και πωλήσεων. Είναι κάτοχος πτυχίου Φυτικής Παραγωγής από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη ζιζανιολογία και διδάκτωρ των γεωπονικών επιστημών (γενετική βελτίωση φυτών). 

Σχετικά με την Corteva Agriscience

Η Corteva Agriscience είναι μια παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των σπόρων και των φυτοφαρμάκων, η οποία δεσμεύεται να παρέχει στους αγρότες καινοτόμες λύσεις για την αύξηση της παραγωγικότητας και της βιωσιμότητας. Με ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κλάδο, η Corteva Agriscience συνεργάζεται στενά με τους αγρότες σε όλο τον κόσμο για να τους βοηθήσει να παράγουν υγιεινά τρόφιμα για μια αυξανόμενη παγκόσμια πληθυσμό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το //www.corteva.com/.