ΟΣΔΕ 2024: Σαν να λέμε το γεφύρι της Άρτας

Το πρόβλημα είναι πολύ πιο πάνω από τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ και ίσως ξεπερνάει και τον εκάστοτε Υπουργό !!!

Ανάρτηση του Μενέλαου Γαρδικιώτη, πρόεδρου του ΓΕΩΤΕΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Στα τέλη του 2023 και έχοντας περάσει μια πραγματικά δύσκολη χρονιά για όλους τους εμπλεκόμενους με καλούσαν πολλοί συνάδελφοι ρωτώντας με τι θα αλλάξει το 24 και πόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα.

Είχα μια μονότονα κακόηχη απάντηση «παιδιά δεν θα αλλάξει τίποτα και θα είναι χειρότερα τα πράγματα φέτος από το 25 και βλέπουμε»

Αλήθεια είχε έρθει η Πυθία και μου είχε χαρίσει την ικανότητα της προβλέψεις του μέλλοντος ;

ΟΧΙ απλά οποίος έβλεπε τα στοιχεία ψυχρά καταλάβαινε τι θα γίνει.

Το παραμύθι με τον κακό πρόεδρο και την ανίκανη υπάλληλο ήταν για να φάει σανό ο λαός μέχρι τις εκλογές ( εξάλλου έχουμε αλλάξει 5 προέδρους και πάμε από το κακό στο χειρότερο, ίσως ο πιο έξυπνος για τον εαυτό του, ο πρόεδρος που κατάλαβε πολύ γρήγορα την κατάσταση και έφυγε τρέχοντας από μόνος του ).

Στα μάτια κάποιον σήμερα ο νέος πρόεδρος και τότε αντιπρόεδρος μοιάζει ιδανικό θύμα να του φορτωθεί το Βατερλό (έλεος πόσο σανό πια να αντέξουμε;)

Το πρόβλημα είναι πολύ πιο πάνω από τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ και ίσως ξεπερνάει και τον εκάστοτε Υπουργό !!!

Η διαχείριση ήθελε πολιτικούς που να έχουν γνώσεις, όρεξη να πέσουν στη φωτιά και να μην έχουν και βαρίδια πίσω τους. Δυστυχώς δεν βρέθηκαν ο χρόνος μας έχει τελειώσει προ πολλού. Η κοινότητα ξέρει για τον ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι και πια στιγμή τραβάνε τα καζανάκια, η λύση για το ΟΣΔΕ 24 είναι σαν το γεφύρι της Άρτας και οι κινήσεις που γίνονται αντιστοιχούν σε τοπικό πρωτάθλημα Γ κατηγορίας !!!

Δυστυχώς όταν ξεκινήσεις να πέφτεις στον γκρεμό χωρίς αλεξίπτωτο δεν ελέγχεις την κατάσταση αλλά περιμένεις που θα σταματήσεις για να δεις αν πέθανες ή όχι και αν όχι, να μετρήσεις τις πολύ σοβαρές πληγές σου. Πολύ φοβάμαι ότι είμαστε σε αυτή την κατάσταση τώρα.

Όσον αφορά τους υπαλλήλους του ΟΠΕΚΕΠΕ, η δολοφονία χαρακτήρων ήταν το χόμπι των πολιτικών, αλήθεια όμως όταν με ευθύνες και αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας ο ΟΠΕΚΕΠΕ μοιάζει με πλοίο που γέμισε κουμπότρυπες, φταίνε οι υπάλληλοι που βγαίνουν μπροστά να παλέψουν για να επιπλεύσει ; Αλήθεια όσοι σεβάστηκαν την ιστορία τους σε αυτόν τον οργανισμό και βγήκαν μπροστά να βοηθήσουν θα φταίνε αν βυθιστεί; Είναι σαν να μας λέτε ότι ο Καπετάνιος χτύπησε σε ύφαλο και έκανε ρήγμα στο πλοίο και φταίνε οι ναύτες και οι αξιωματικοί που τρέχουν με τις καταδυτικές αντλίες μήπως και το σώσουν, αντί να βουτήξουν στη θάλασσα και να εγκαταλείψουν !!!

ΥΓ 1: Όσο για το ΓΕΩΤΕΕ και το τι έχει κάνει, έχουμε πει στους πάντες εδώ και πολύ καιρό και έχουμε επανέλθει πολλές φορές για να βοηθήσουμε πραγματικά ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Έχουμε κάνει ερωτήματα στο ΔΣ μέσω του εκπροσώπου μας ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Έχουμε ζητήσει επίσημα εδώ και καιρό συνάντηση με τη διοίκηση. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΥΓ 2: Μου κάνει πραγματικά τρομερή εντύπωση πως τα πολιτικά κόμματα το χάος με το ΟΣΔΕ 24 δεν το έχουν φέρει ως θέμα στη Βουλή όχι απλά ως μια ερώτηση αλλά ως συζήτηση. Καταλαβαίνουν άραγε σε τι σημείο είμαστε, καταλαβαίνουν τις συνέπειες των όσων συμβαίνουν στον αγροτικό κόσμο και στο σύνολο της οικονομίας; Αν όχι ας μας καλέσουν να τους τα εξηγήσουμε!