Ανανεώστε την κουζίνα σας καιεξοικονομήστε με το «Αλλάζω Συσκευή 2»

Μπορούμε πλέον να επωφεληθούμε από επιδοτήσεις για την αγορά ηλεκτρικών φούρνων και πλυντηρίων ρούχων.

Το δημοφιλές πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» επεκτείνεται και μας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσουμε την κουζίνα μας με σύγχρονες και ενεργειακά αποδοτικές συσκευές.

Τι νέο προσφέρει το «Αλλάζω Συσκευή 2»;

Η νέα φάση του προγράμματος, με την ονομασία «Αλλάζω Συσκευή 2», φέρνει σημαντικές αλλαγές και επεκτείνει τις επιλογές μας. Εκτός από τα κλιματιστικά και τους ψυγειοκαταψύκτες, μπορούμε πλέον να επωφεληθούμε από επιδοτήσεις για την αγορά ηλεκτρικών φούρνων και πλυντηρίων ρούχων.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα παρέχει οικονομική ενίσχυση με τη μορφή επιταγών (vouchers), τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την αγορά νέων συσκευών σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών. Για κάθε νέα συσκευή που αγοράζουμε, υποχρεούμαστε να παραδώσουμε μια παλιά, αντίστοιχη συσκευή για ανακύκλωση.

Ποια είναι τα οφέλη;

Οικονομική εξοικονόμηση: Με τις επιδοτήσεις του προγράμματος, μπορούμε να αποκτήσουμε νέες, ενεργειακά αποδοτικές συσκευές σε πιο προσιτές τιμές. Μακροπρόθεσμα, θα εξοικονομήσουμε χρήματα από τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.
Περιβαλλοντική συνεισφορά: Αντικαθιστώντας τις παλιές, ενεργοβόρες συσκευές με νέες, συμβάλλουμε στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος και στην προστασία του περιβάλλοντος.
Άνεση και ευκολία: Οι νέες, έξυπνες συσκευές προσφέρουν περισσότερες λειτουργίες και μπορούν να ελεγχθούν εξ αποστάσεως, διευκολύνοντας την καθημερινότητά μας.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω;

Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα, πρέπει να υποβάλετε αίτηση μέσω της σχετικής ψηφιακής πλατφόρμας. Οι αιτήσεις ανοίγουν συνήθως σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους.