Έναρξη κοπής ακτινιδίων και στην Πιερία

Τιμολογιακά όλα δείχνουν ότι το προϊόν θα πάει εξαιρετικά καλά και οι παραγωγοί ακτινιδίων θα πάρουν καλά χρήματα φέτος.

Έφτασε λοιπόν η ώρα και για τους ακτινιδιοπαραγωγούς της Πιερίας μας, αλλά και ολόκληρης της επικράτειας, για να μαζέψουν την σοδειά τους και να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους, σε μια δύσκολη χρονιά, με ακαρπία και μάλλον μειωμένη (ποσοτικά εννοώ) παραγωγή.

Τιμολογιακά όλα δείχνουν ότι το προϊόν θα πάει εξαιρετικά καλά και οι παραγωγοί ακτινιδίων θα πάρουν καλά χρήματα φέτος. Όμως την προσοχή όλων μας στο με ποιους θα συνεργαστείτε αυτήν την χρονιά και σε ποιους θα εμπιστευτείτε τα πράματά σας. Άποψή μου είναι φέτος να προτιμήστε τους τοπικούς φορείς εμπορίας ακτινιδίων, όπως για φωτεινό παράδειγμα είναι η «TOKAS OLYMP FRUITS» μία σοβαρή οικογενειακή επιχείρηση της Οικογένειας Τόκα, στην περιοχή της Καρίτσας Πιερίας,  που θεωρώ ότι τηρεί τις προϋποθέσεις να τους εμπιστευθείτε και να είστε βέβαιοι ότι δεν έχετε να χάσετε τίποτα, αντίθετα θα πληρωθείτε έγκαιρα.  Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Διονύση Τόκα στο  6976616141….  

Από καρδιάς λοιπόν, εύχομαι καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλες και σε όλους τους ακτινιδιοπαραγωγούς της Πιερίας που μπαίνουν στην τελική ευθεία να μαζέψουν τις σοδειές τους…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗΣ