ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Διαδικτυακό Συνέδριο για τις προκλήσεις των κεφαλαιαγορών στη μετά COVID εποχή
ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Διαδικτυακό Συνέδριο για τις προκλήσεις των κεφαλαιαγορών στη μετά COVID εποχή

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και υψηλή συμμετοχή το διαδικτυακό συνέδριο με θέμα «Market Challenges In The Post Covid -19 Era» που διοργάνωσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, όπου αναλύθηκαν μέσα από 3 θεματικά πάνελ οι προκλήσεις των παγκόσμιων αγορών στην μετά COVID εποχή.
Μεζέ νυχτερίδας, κάμπια γιαχνί και πτερύγιο καρχαρία «σερβίρουν» φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μεζέ νυχτερίδας, κάμπια γιαχνί και πτερύγιο καρχαρία «σερβίρουν» φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Λεμούριους στα κάρβουνα, σούπα με πτερύγιο καρχαρία, κάμπιες γιαχνί και μεζέ νυχτερίδας «σερβίρουν» φοιτητές του τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε εργασία τους στο πλαίσιο του μαθήματος Πολιτισμική Οικολογία, με διδάσκουσα τη Δρ. Καλλιόπη Στάρα.
Κλίμα: Η κλιματική αδράνεια θα στοιχίσει ακριβότερα από τη λήψη δραστικών μέτρων κατά των κλιματικών αλλαγών
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Κλίμα: Η κλιματική αδράνεια θα στοιχίσει ακριβότερα από τη λήψη δραστικών μέτρων κατά των κλιματικών αλλαγών

Η λήψη μέτρων κατά των κλιματικών αλλαγών θα είναι λιγότερο δαπανηρή για την οικονομία από την αδράνεια, αποτιμούν περισσότεροι από 700 διεθνείς οικονομολόγοι, ειδικοί πάνω στο θέμα αυτό, σε έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν τη, Δευτέρα, στη δημοσιότητα.
Ευρώπη: farm to fork vs Γενετικά τροποποιημένων τροφίμων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευρώπη: farm to fork vs Γενετικά τροποποιημένων τροφίμων

Η ευρωπαϊκή κοινωνία των πολιτών και ο τομέας της παραγωγής τροφίμων ανησυχεί βαθιά για τις προσπάθειες απορύθμισης μιας αναδυόμενης νέας γενιάς γενετικώς τροποποιημένων (ΓΤ) καλλιεργειών και ζώων που έχουν σχεδιαστεί με νέες γενετικές τεχνικές