O Μάριος Στρόφαλης στη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων

Έχοντας σε περίοπτη θέση στο πρόγραμμα του συνδυασμού ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ  το Πράσινο και την ανάπτυξή του στον αστικό ιστό του Δήμου Αθηναίων, ο Μάριος Στρόφαλης επισκέφθηκε σήμερα τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων και συνομίλησε με το στελεχιακό δυναμικό.

Ο κ Στρόφαλης αφού άκουσε με προσοχή τους εργαζομένους , αναφέρθηκε στην μεγάλη ανάγκη του να κρατηθεί δημόσιος ο χαρακτήρας των ελεύθερων χώρων Πρασίνου και πολύ περισσότερο των ήδη δομημένων χώρων, προεξέχοντος του Εθνικού Κήπου. Εκτενής αναφορά έγινε για το θέμα της Πανεπιστημίου ,  των χώρων πρασίνου σε επίπεδο γειτονιάς αλλά και των καθημερινών αναγκών της Υπηρεσίας. Η τοποθέτηση του κ. Στρόφαλη για την ήδη δοκιμασμένη από του «Κήπους Των Αθηνών»  συνύπαρξη και συνέργεια Πρασίνου και Πολιτισμού, έγινε αποδεκτή  από τους συνομιλητές με ιδιαίτερη θέρμη, όπως και η θέσεις των Αθηναϊκών Πολιτιστικών Δικτύων για τον Ιλισό.

Τον  Μάριο Στρόφαλη συνόδεψε ο υποψήφιος του συνδυασμού, Νίκος Θυμάκης, γεωπόνος-σύμβουλος Πρασίνου, ο οποίος τόνισε τη  σημασία που έχει η «ατζέντα» Πρασίνου για την πόλη των Αθηνών τα επόμενα χρόνια, με βάση την ευρωπαϊκή του εμπειρία αλλά και την αποδοχή από τους συναδέλφους γεωτεχνικούς του Δήμου, αφού και ο ίδιος έχει εμπειρία επί 15ετία σε ΟΤΑ.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Θυμάκης είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ γεωτεχνικός-ειδικός που είναι υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων και έχει ήδη θέσει τα θέματα Πρασίνου στην «ατζέντα» συζήτησης προεκλογικά ….