Στην Κεντρική Μακεδονία βρέθηκε η Ευα Καϊλή

Στην Κεντρική Μακεδονία ξαναβρέθηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ - Δημοκρατική Παράταξη κα. Εύα Καϊλή, στα πλαίσια της προεκλογικής της περιοδείας.    Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 12/5 το πρωί, συναντήθηκε με φίλους και μέλη της Δημοκρατικής Παράταξης στην πόλη της, την Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι η κα. Καϊλή μετείχε στη συνάντηση στελεχών και συνδικαλιστών του Τομέα Υγείας στην ΕΔΟΘ, της οποίας προήδρευσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, η Εύα Καϊλή επισκέφθηκε το Κιλκίς όπου μεταξύ άλλων συνάντησε τον πρώην Βουλευτή, κ. Γιώργο Φραγκίδη, τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με το συνδυασμό "Πολίτες Μπροστά", κ. Σταμάτη Παπουλίδη, τον υποψήφιο Δήμαρχο, κ.Παύλο Τονκίδη, καθώς και άλλους φίλους και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Την Τρίτη,  13/5, η υποψήφια Ευρωβουλευτής  επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια, τη Βέροια και τη Σκύδρα.   

Συγκεκριμένα, η υποψήφια ευρωβουλευτής με την «ΕΛΙΑ» Εύα Καϊλή επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη. Η κ. Καϊλή , με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια από την πλευρά της μητέρας της, συζήτησε με τον Π. Γκυρίνη τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας, και για τις ιδιαιτερότητες του προεκλογικού τους αγώνα.

Στην συνέχεια, η Εύα Καϊλή επισκέφθηκε στην Βέροια τον Μητροπολίτη Ημαθείας Παντελεήμωνα και τον υποψήφιο Δήμαρχο, κ. Κ. Βογιατζίδη.

Κατόπιν, η κα Εύα Καϊλή μαζί με την υποψήφια Περιφερειάρχη κα Νιόβη Παυλίδου περιόδευσαν στη ΔΕΥΑΒ, όπου συζήτησαν με τους εργαζομένους της.

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι στην κα. Καϊλή και στη Σκύδρα, όπου μεταξύ άλλων την υποδέχτηκε η υποψήφια Δήμαρχος κα. Ραχήλ Αλεξανδρίδου.

Την Τετάρτη, η Εύα Καϊλή επισκέπτεται τον Δήμο Ελασσόνας και το βράδυ θα υποδεχτεί τους φίλους της σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιεί στο Μακεδονία Παλλάς, στην Θεσσαλονίκη.