Η εταιρία Nutria A.E. του κ. Ηλία Ζαβάκου κερδισε και τους 4 διαγωνισμους

Η δωρεάν διανομή ελαιολάδου σε απόρους και ευπαθείς οικονομικά ομάδες πληθυσμού, απο την εταιρία Nutria A.E. του κ. Ηλία Ζαβάκου πήρε, με αποφάσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Θανάση Τσαυτάρη 
Και τους 3 διαγωνισμούςγια τη δωρεάν διανομή τυριών φέτας και γραβιέρας Κρήτης, καθώς και μακαρονιών.κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός του ΟΠΕΚΕΠΕ για τη δωρεάν διανομή με κοινοτική χρηματοδότηση τυριού φέτας, αφού απορρίφθηκαν οι προσφορές που είχαν υποβάλει οι εταιρίες ΤΥΡΑΣ ΑΕ, ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ, ΧΩΤΟΣ ΑΒΕΕ και ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΑΔΡΕΚΑΣ ΑΕ.
Καθως, στη Νutria κατοχυρώθηκε και ο διαγωνισμός για τη δωρεάν διανομή γραβιέρας Κρήτης, αφού απορρίφθηκαν η άλλες  προσφορες από την κοινοπραξία των εταιριών EURICOM HELLAS AE και ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΑΕΒΕ. στην κοινοπραξία της Νutria με ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε. κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός για τη δωρεά διανομή μακαρονιών, αφού απορρίφθηκε η προσφορά της εταιρίας EURIMAC A.E.
Και οι 4 διαγωνισμοί για τη δωρεά διανομή τροφίμων και αγροτικών προϊόντων, στο πλαίσιο του σχετικού κοινοτικού προγράμματος, είναι συνολικού προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ.