Η Π.Ε.ΤΕ.Τ. διοργανώνει το 6ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων, το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα 18-19 Μαρτίου 2017.
Προσφάτως αναρτήθηκε η ιστοσελίδα του συνεδρίου στον ακόλουθο σύνδεσμο://www.foodtechnology2017.gr/index.php
Το συνέδριο οργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (Π.Ε.ΤΕ.Τ.) με την επιστημονική καθοδήγηση του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.),Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών&Συσκευασίας.(ΣΥΒΙΠΥΣ),Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους&Logistics.
Το θέμα του συνεδρίου «Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές στον τομέα των τροφίμων : Από νεοφανείς ιδέες σε βιομηχανικές εφαρμογές» δίνει έμφαση στις σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές ανακαλύψεις και επιχειρεί να προσεγγίσει δημιουργικά τις μελλοντικές βιομηχανικές εφαρμογές.