Nestlé σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ

Με πολύ αγάπη έγινε μεγάλη προσπάθεια για ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη ευχετήρια κάρτα από τα παιδιά στο Ντουμπάι για τις μαμάδες τους.

Έψαχναν να σηματοδοτήσουν την Ημέρα της Μητέρας με έναν διαφορετικό τρόπο . Η Nestlé NIDO παρουσίασε μια κάρτα στο Dubai Mall Ice Rink το περασμένο Σαββατοκύριακο , μετρώντας την  ήταν 10 μέτρα και 7 μέτρα όταν είναι κλειστή , και 10 μέτρα από 14 μέτρα , όταν είναι ανοιχτή.

 Το Ρεκόρ της Nestle  βοήθησε τα παιδιά στη Μέση Ανατολή , η οποία  είχε παρακινήσει να συμβάλει   με τον  διαγωνισμό  ζωγραφικής   της κάρτας  « I Love Mama »   ως μέρος της Nestlé NIDO.


Η εκστρατεία είδε πάνω από 40.800 παιδιά από 68 σχολεία σε όλα τα  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ , το Κουβέιτ , τη Σαουδική Αραβία, το Λίβανο και την  Ιορδανία έβαλε σχέδια που εκφράζουν την αγάπη τους για τη μητέρα τους .

Σε ένα μαθητή από κάθε σχολείο απονεμήθηκε επίσης  με ένα χρυσό κρεμαστό κόσμημα καρδιά ως δώρο για τη μητέρα τους .

Μιλώντας μετά από τα αποκαλυπτήρια της ειδικής κάρτας , Yves Manghardt , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé στη Μέση Ανατολή , δήλωσε : "Το νέο επίτευγμα  με τίτλο GUINNESS WORLD RECORDS σήμερα είναι ένας μοναδικός τρόπος για την καταγραφή όλων των εκφράσεων  για την αγάπη των παιδιών που συμμετείχαν στην εκστρατεία 'I Love  Mama »και γιορτάζουν το πάθος κάθε μητέρας και  την αφοσίωση τους για την Ημέρα της Μητέρας »

Στόχο είχαν να νικήσουν το προηγούμενο ρεκόρ που είχε το Πανεπιστήμιο College του Δουβλίνου ,το οποίο δημιούργησε μια επιδαπέδια Χριστουγεννιάτικη κάρτα διαστάσεων 9 x 6 μ. μ. ( 29,5 ft x 19.7 ft) όταν είναι κλειστή και 9 μέτρα x 12 μέτρα ( 29.52 πόδια x 39.37 ft) , όταν άνοιξε.