Το βραβείο Red Dot κέρδισε το MF 9S της Massey Ferguson

Οι νέοι ισχυροί ελκυστήρες της σειράς MF 9S που παρουσίασε η Massey Ferguson στο Ανόβερο τον περασμένο Νοέμβριο έπεισαν επίσης την κριτική επιτροπή των βραβείων Red Dot, ενός από τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο. Συγκεκριμένα, η νέα σειρά έλαβε το βραβείο Red Dot Award: Product Design 2024, μια πολυπόθητη σφραγίδα ποιότητας που απονέμεται μόνο σε προϊόντα με εξαιρετικό σχεδιασμό.

Τα έξι μοντέλα της σειράς MF 9S προσφέρουν ισχύ από 285 έως 425 ίππους και διαθέτουν την καμπίνα Protect-U που ανέπτυξε η Massey Ferguson (η οποία εμφανίζεται ήδη στη σειρά 8S) με χαρακτηριστικά που δίνουν έμφαση στην ορατότητα, την άνεση και κυρίως την ασφάλεια. Αυτές οι νέες καμπίνες, με τη μοναδική απόσταση 18 εκατοστών στο μπροστινό μέρος, φέρνουν έναν ξεχωριστό σχεδιασμό που απομονώνει τον κινητήρα από την καμπίνα.

Όλα τα τρακτέρ MF 9S διαθέτουν επίσης το φημισμένο κιβώτιο ταχυτήτων συνεχούς μεταβολής Dyna-VT της Massey Ferguson, το οποίο προσφέρει νέα διαχείριση ισχύος για την παροχή πρόσθετης ροπής και ισχύος. Διαθέτοντας πυκνές προδιαγραφές, η σειρά MF 9S συνδυάζει την απόλυτη άνεση και παραγωγικότητα με τη βέλτιστη συνδεσιμότητα του MF Guide και του MF Connect στον βασικό εξοπλισμό.

Το MF 9S εισάγει επίσης περαιτέρω επιλογές που βελτιώνουν την αποδοτικότητα, όπως MF AutoTurn, AutoHeadland, TIM - Tractor Implement Management και ένα κεντρικό σύστημα διόγκωσης ελαστικών (CTIS). Το κέντρο εξατομίκευσης MF By You προσφέρει επίσης μια ευρεία επιλογή εργοστασιακού εξοπλισμού για τη σειρά MF 9S. Αυτή η ειδική υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους χειριστές του τρακτέρ να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την άνεση, βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοση και τις εργασίες.

Το MF 9S θριαμβεύει στο Red Dot Award. Σχόλια

«Είναι τιμή μας που το MF 9S επιλέχθηκε για αυτό το ειδικό βραβείο», σχολίασε ο Thierry Lhotte, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Massey Ferguson για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. «Αυτό επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να αναπτύσσουμε πρωτοποριακά σχέδια για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους, κάτι που η διακεκριμένη κριτική επιτροπή αναγνώρισε με το βραβείο Red Dot.

«Αναπτυγμένη από αγρότες για αγρότες, μετά από επτά χρόνια εντατικών διαβουλεύσεων και δοκιμών με τους πελάτες, η Massey Ferguson παρουσίασε για πρώτη φορά αυτόν τον ριζοσπαστικό αλλά και πρακτικό σχεδιασμό στη σειρά MF 8S, η οποία έλαβε το βραβείο Red Dot Design Award το 2021. Τώρα, η σειρά MF 9S βασίζεται στην επιτυχία του σχεδιασμού και της καμπίνας Protect-U, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις, αξιοπιστία και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, μαζί με καινοτόμο τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ποικίλες ανάγκες των αγροτών", κατέληξε ο Lhotte.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις