Η εκθεσιακή δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» πλησιάζει!

Από την Πέμπτη 15 Ιουνίου έως και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, η Κόρινθος υποδέχεται την  Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» που έχει ως στόχο να προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της ελληνικής επιχείρησης και να προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.


Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Κορίνθου (λιμάνι Κορίνθου) από 15 έως 18 Ιουνίου 2023 τελεί δε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  Υπουργείου Τουρισμού, Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ), που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της.

 
Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων είναι πλούσιο και ποικίλο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε διάφορα θέματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή της Κορινθίας.

 

Από τον αειφόρο τουρισμό και την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών τουρισμού μέχρι τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την πράσινη μετάβαση, τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την εξωστρέφεια, οι εκδηλώσεις αυτές θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις και καλές πρακτικές και προσφέρουν μια ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών,  συζήτηση και παρουσίαση καινοτόμων πρωτοβουλιών. Επίσης, κατά την διάρκεια της έκθεσης θα υπάρξει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. 

 
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις